ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
BANNERKI! (PROBLEM)
djharrier
Witam! Zdecydowa??m sie na Php Fusion poniewa? jest to bardzo dobry cms.... Mambo, Jportal sie przy nim chowa. Na php fusion jade jakies 2 dni i nie mam z nim wogole k?opotów technicznych tylko jest brak mojej wiedzy o nim i jak sie robi niekotre dzia?y. A wiec do rzeczy: Chce zrobic Panel z buttonami a nie wiem jak??? Zeby mozna bylo tam wkleich kod np <object><script> jak ktos wie a napewno wie to prosze tu napisac.
Jeszcze jedno moze by ktos chcial podrasowac mojego fusiona zeby ciekawe wyglada? ? Moja strona to www.club-team.rwi.pl

Pozdrawiam czekam na odpowied?

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 18:48:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
filipb
Nie no za takie pytania powinni kara? banem bez ostrze?enia, nie do??, ?e wszystkie problemy masz opisane na forum w manualach i FAQ to jeszcze tekst: "Czy kto? mi mo?e podrasowa? Fusiona", no po prostu ?apy oadaj?.
Pozdro

Fil

djharrier
Wielkie dzi?kie... a jak pisalem ze mówi?em ze jeszcze nie wiele o tym wiem.... a niezdawa?em sobie sprawy ze takie cos moze by? w FAQ . Pozdrawiam

filipb
Od dwóch dni mówisz, ?e bawisz si? Fusionem, z pewno?ci? zagl?da?e? na forum, widzisz, ?e mnóstwo pyta? si? tu pojawia i praktycznie na wszystkie masz odpowiedzi, po prostu u?yj funkcji szukaj.
Postaw si? w sytuacji admina, jestem ciekaw czy piana by ci nie posz?a, gdyby? zobaczy? u siebie na forum to samo pytanie po raz setny.
Dlaczego wszyscy uwa?aj?, ?e skoro raczyli zainstalowa? u siebie Fusiona, to ju? ca?a reszta b?dzie go prowadzi?a za r?czk? i ka?dy problem rozwi??e na forum. Wystarczaj?cym ulatwieniem jest postawienie strony na CMSie, ale bez przesady, troszk? pracy trzeba w to wlo?y?.
Jestem pewien, ?e w niejednym przypadku znalaz?by? odpowied? szybciej, ni? zajmuje wklepanie pytania na forum.
Pozdro

Fil

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl