Zobacz temat
|
BANNERKI! (PROBLEM)
|
|
| djharrier |
Dodany dnia 26.01.2006 11:50:45
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 20.01.2006 11:36 |
Witam! Zdecydowa??m sie na Php Fusion poniewa? jest to bardzo dobry cms.... Mambo, Jportal sie przy nim chowa. Na php fusion jade jakies 2 dni i nie mam z nim wogole k?opotów technicznych tylko jest brak mojej wiedzy o nim i jak sie robi niekotre dzia?y. A wiec do rzeczy: Chce zrobic Panel z buttonami a nie wiem jak??? Zeby mozna bylo tam wkleich kod np <object><script> jak ktos wie a napewno wie to prosze tu napisac. Jeszcze jedno moze by ktos chcial podrasowac mojego fusiona zeby ciekawe wyglada? ? Moja strona to www.club-team.rwi.pl Pozdrawiam czekam na odpowied? |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:48:37
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| filipb |
Dodany dnia 26.01.2006 11:55:41
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 228 Data rejestracji: 14.01.2006 17:41 |
Nie no za takie pytania powinni kara? banem bez ostrze?enia, nie do??, ?e wszystkie problemy masz opisane na forum w manualach i FAQ to jeszcze tekst: "Czy kto? mi mo?e podrasowa? Fusiona", no po prostu ?apy oadaj?.
Pozdro
Fil |
|
|
|
| djharrier |
Dodany dnia 26.01.2006 12:09:42
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 20.01.2006 11:36 |
Wielkie dzi?kie... a jak pisalem ze mówi?em ze jeszcze nie wiele o tym wiem.... a niezdawa?em sobie sprawy ze takie cos moze by? w FAQ . Pozdrawiam |
|
|
|
| filipb |
Dodany dnia 26.01.2006 12:22:42
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 228 Data rejestracji: 14.01.2006 17:41 |
Od dwóch dni mówisz, ?e bawisz si? Fusionem, z pewno?ci? zagl?da?e? na forum, widzisz, ?e mnóstwo pyta? si? tu pojawia i praktycznie na wszystkie masz odpowiedzi, po prostu u?yj funkcji szukaj. Postaw si? w sytuacji admina, jestem ciekaw czy piana by ci nie posz?a, gdyby? zobaczy? u siebie na forum to samo pytanie po raz setny. Dlaczego wszyscy uwa?aj?, ?e skoro raczyli zainstalowa? u siebie Fusiona, to ju? ca?a reszta b?dzie go prowadzi?a za r?czk? i ka?dy problem rozwi??e na forum. Wystarczaj?cym ulatwieniem jest postawienie strony na CMSie, ale bez przesady, troszk? pracy trzeba w to wlo?y?. Jestem pewien, ?e w niejednym przypadku znalaz?by? odpowied? szybciej, ni? zajmuje wklepanie pytania na forum. Pozdro
Fil |
|
|
|
| Przejdź do forum: |