Zobacz temat
|
Rok wykonania zdj?cia w galerii
|
|
| harry88pl |
Dodany dnia 09.05.2011 07:20:43
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 27.02.2009 12:39 |
Witam! Od kilku dni próbuj? doprowadzi? ca?y skrypt do swoich potrzeb. Wszystko jak na razie idzie dobrze, lecz przy wgrywaniu zdj?? zauwa?y?em i? jest brana pod uwag? in formacja o dacie dodania zdj?cia (informacja ta jest mi ca?kowicie zb?dna), w zamian za to chcia?bym aby podczas dodawania zdj?? doda? rubryk? w któr? wpisz? rok i b?dzie on pokazywany zamiast tej daty. Aby nie tworzy? nowych dodatkowych rekordów w tabeli, to pomy?la?em ?eby wykorzysta? t? sam? komun?, w której dotychczas by?a zapami?tywana informacja o dacie dodania zdj?cia. Próbowa? ju? kto? robi? co? takiego? Lub jest kto? w stanie co? pomóc? I jeszcze jedno mam pytanie: da si? zrobi? tak aby zdj?cia w albumie nie by?y sortowane wg. kolejno?ci dodawania zdj??, tylko np wed?ug roku? Pozdrawiam Adrian . Edit 1: Oczywi?cie z wykorzystaniem informacji chodzi o kolumn? photo_datestamp. W pliku photos.php znajduj?cym si? w folderze Administracja znajduje si? taka zmienna .time()., która to w?a?nie odpowiada za dodania zmiennej photo_datestamp do bazy danych. W?asnie ja bym chcia? zmieni? na np. $data_fotografi (podawan? na sztywno przy uploadowaniu zdj??). Zale?by mi aby ta opcja by?a mo?liwa dla (wgraj katalog ze zdj?ciami) - gdy? tylko za pomoc? tej opcji wgrywam zdj?cia. PW od moderatora:
Edytowane przez khaman dnia 09.05.2011 09:14:51 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 21:36:27
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Konto ukryte |
Dodany dnia 10.05.2011 09:10:55
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 151 Data rejestracji: 29.08.2009 15:26 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Wejdz w locale tam wybierz j?zyk który wybra?e? i znajd? plik odpowiedzialny za date i zmie? sobie tak samo z PA.
Edytowane przez Pieka dnia 10.05.2011 11:39:33 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |