Zobacz temat
|
[OH] Inteligentne pobieranie tre?ci ze strony zewn?trzego serwisu
|
|
| Przemek28 |
Dodany dnia 03.05.2011 21:16:31
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 36 Ostrzeżeń: 1 v9.00.00Data rejestracji: 04.03.2007 13:37 |
Witam, Poszukuj? wtyczki/kodu który pobiera?by dane z obcej strony na moj?. Strona z której chce pobiera? dane jest w HTML + CSS. Jest to strona powiedzmy sklepu internetowego (w?a?ciciel zgadza si? na takie pobieranie, bo nie musi mi udost?pnia? bazy danych). Na stronie g?ównej ma 4 ró?ne panele (nowo?ci, hity, itp) i w ka?dym z nich jest 8-10 pozycji (zdj?cie + do 100 znaków). Chcia?bym ?eby te pozycje te? trafia?y tak "pouk?adane" do mojej strony. I jeszcze do tego nie wiem jak rozwi?za? ewentualne u?o?enie tych paneli, tak ?eby te 4 panele by?y na stronie g?ównej. ?wita mi, ?eby to wszystko zapisywa?o si? jako artyku?y lub newsy (z przyporz?dkowaniem do 4 grup) i wtedy by?yby wy?wietlane w tych 4 panelach na stronie g?ównej. Nie zamierzam robi? sklepu internetowego, ale chcia?bym, ?eby na mojej stronie by?y ?wie?e informacje i ?eby nie trzeba by?o codziennie ?l?cze? i kodowa? tego wszystkiego. PW od moderatora:
Edytowane przez Przemek28 dnia 03.05.2011 21:29:47 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 21:43:06
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |