ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Fusion Shop Panel (fusion_shop_panel) - wtyczka sklepu
xtremes
Witam,Smile znalaz?em w sieci rozbudowan? wtyczk? sklepu - Fusion Shop Panel, w wersji niemieckiej niestety.
Niektóre cechy sklepu:
- zarz?dzanie kategoriami, podkategoriami oraz produktami (dodatkowe informacje np: kolor, wielko??, S, M, L, XL, XXL itp)
- zarz?dzanie p?atno?ciami
- ustawienie minimalnej warto?? zamówienia
- ustawienie stawki VAT w %
- opcja w??czania i wy??czania sklepu
Niestety Frown nie potrafi? przet?umaczy? tego sklepu, ale mo?e si? komu? przyda Smile

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 25.04 - 21:55
  2. Od?wie?enie Tematu - Pieka 16.05 - 23:15
xtremes dodał/a następującą plik:
v7-fusion_shop_panel.zip [104.81kB / 451 Pobrane]

Edytowane przez Drecha dnia 30.11.2011 07:16:27

W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 14:55:01
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
Ta wtyczka jest tak zrypana ze 70% lokali ma porozrzucane w plikach, zamiast w pliku locale. My?la?em, ?e j? ?mign? szybko i za??cz? w pliku ale to pó? dnia roboty. Sk?d j? wzi??e?, jeste? pewien, ?e dzia?a poprawnie?
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

xtremes
Mam t? wtyczk? zainstalowan? na localhost i dzia?a poprawnie, sklepik jest rewelacyjny z du?? ilo?ci? ró?nych ustawie? i opcji. Zabra?em si? za t?umaczenie translatorem, ale w localu jest zaledwie kilkana?cie wierszy, no i tu zacz??y si? schody, reszta jest zabunkrowana gdzie? w kodzie i nie wiem jak to przet?umaczy?. @khaman mo?e Tobie uda si? spolszczy? tego infusiona - to by by?o super Smile
Edytowane przez xtremes dnia 18.05.2011 22:36:21

lomcskw
Dajcie mi par? dni, mog? spróbowa? w wolnej chwili. Je?li sprawa bardzo pilna - odpadam, brak czasu. To jak?

xtremes
Par? dni nie robi wi?kszej ró?nicy, spokojnie mo?esz bra? si? za t?umaczenie, je?li czujesz si? na si?ach Wink

khaman
Siad?em sobie nad tym. Jednak nie rozumiem po co autor u?y? w ogóle katalogu locale, skoro 90% locali wsadzi? w pliki. Ta wtyczka to koszmar t?umacza. Dotar?em do mo?e 30%.. Je?li kto? to zrobie za darmo to gratuluje. Autor mo?e zrobi? fajn? wtyczk?, ale pod wzgl?dem lokalizacji skopan? dosadnie.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

lomcskw
To ja poczekam, jak khaman si? za to wzi??, to na pewno zrobi lepiej ode mnie. Do??cz? si? w razie potrzeby.

xtremes
@Khaman skoro dotar?e? do 30% tekstu to jest nadzieja. Smile My?l? ?e autor o localu przypomnia? sobie dopiero po sko?czeniu pracy nad t? wtyczk?. Ja dotar?em mo?e do 3% tekstu i si? pogubi?em, a do tego t?umaczenie w kontek?cie translatora to makarba - powtarzaj?c za Tob? ?mia?o mo?na nazwa? tego infusiona "koszmarem t?umacza" Wink

khaman
Jest nadzieja. Ale nie obiecuje na teraz, moze mnie ktos ubiegnie. Na razie inne zajecia.

xtremes
My?l?, ?e wszyscy zainteresowani u?ytkownicy z niecierpliwo?ci? b?d? czeka? na spolszczon? wersj? Fusion Shop Panel. Trzymam kciuki i ?ycz? powodzenia w t?umaczeniu. Smile

dziku30
Wtyczka jest niemiecka jak zauwa?y?em.J?zyk niemiecki znam jak polski.Wiec postaram si? to przet?umaczy?.

Przet?umaczy?em panel admina i tak z ciekawo?ci zainstalowa?em tego panela okazuje si? ze ten panel na du?o b??dów.

Nie wiem czy jest sens t?umaczy? dalej.

Pozdrawiam.
Edytowane przez dziku30 dnia 31.05.2011 01:15:18

piotru
I cisza w temacie.... szkoda Sad

Drecha
Zamiast od?wie?a? kilku miesi?czny temat, zaproponuj go do t?umaczenia tutaj: http://www.php-fu...ost_166341. Troch? my?lenia nie boli Smile

khaman
Oj Adam, od tego jest temat wtyczki aby si? do niego dopisa?. Szczerze zapomnia?em troch? o tej wtyczce, plus brak czasu. Jak go gdzie? odnajd? to si? za to zabior?.

xtremes
Straci?em wszelk? nadziej?, ?e ten sklepik zostanie przet?umaczony, @khaman my?la?em, ?e porzuci?e? t?umaczenie tej wtyczki na dobre, ale teraz mo?e co? ruszy do przodu. Wink
Cierpliwo?? jest drzewem, które ma gorzkie korzenie, ale s?odkie owoce.Grin

piotru
Dzi?kuj? za jak-?e mi?e s?owa "Troch? my?lenia nie boli".
Skorzysta?em z szukajki znalaz?em i pisz? proste Wink
Khaman spokojnie powoli a do celu Wink_Nie pali si?.

adams1692
khaman jak idzie t?umaczenie-?
Edytowane przez Drecha dnia 28.11.2011 22:25:30

www.mglks.pl
khaman
G?eboko w lesie Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl