Zobacz temat
|
Panel rzutów kostkami
|
|
| czegoj |
Dodany dnia 28.02.2011 18:35:28
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 v7.02.05Data rejestracji: 17.03.2010 13:30 |
Witam!!! Sam nie potrafi?, a widz? tu wiele t?gich mózgów, wi?c zapytam. Czy kto? by?by mi w stanie stworzy? panel rzutów kostkami online. Wyja?niam ju? do czego jest mi on potrzebny. Jestem jednym z administratorów serwisu www.krysztalyczas... ostatnio wpadli?my na pomys? gry sesji przez sie?. Mamy ju? fajny programik do porozumiewania si? przez sie? za pomoc? g?osu, teraz brakuje nam narz?dzia, które pozwoli nam na kontrolowanie rzutów kostkami. Mo?emy korzysta? ze skape, ale ma on swoje ograniczenia przy wideokonferencjach. Dlatego potrzebuj? pro?ciutkiego panelka, który udost?pni? b?dzie mo?na danej grupie. Co mia?by robi?: 1. Symulowa?by rzut kostkami K100, k10, k6 do wyboru 2. Dzia?a?by podobnie Shoutbox z t? ró?nic?, ?e pokazywa?by w?a?nie wylosowany rzut. Pokazywa?by kto go wykona?, czyli klikn?? "rzu? kostkami" i o której godzinie. Je?li kto? by?by tak mi?y i mi pomóg?, by?oby super. Oczywi?cie je?li kto? zna inne rozwi?zanie te? prosz? o g?os. Wiadomo?? doklejona: Co? nie widz? ch?tnych? Czy to jest bardzo trudne i czasoch?onne? Mo?e sam bym si? dokszta?ci?, ale potrzebuj? wskazówki co i jak. ?adnie prosz?
Edytowane przez czegoj dnia 02.03.2011 12:04:54 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 21:37:42
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |