ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
siredward.cba.pl - zwariowany ?wiat szczura Edwarda - moja pierwsza przygoda z PHP i PHP-Fusion
michauek
http://siredward....
Moja pierwsza strona w PHP. W ogóle pierwszy kontakt z jakimkolwiek CMS-em. Korzystam z najnowszej wersji PHP-Fusion - 7.01.04.

Grafika oparta na skórce Atlantis. (Niestety nie uda?o mi si? stworzy? niczego w 100% swojego, ale od czego? trzeba zacz??Smile A my?l?, ?e przerobienie istniej?cego thema jest odpowiednim krokiem na "dobry pocz?tek".)

Wszelkie s?owa krytyki mile widzianeWink

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - Pieka 19.02 - 11:44

Edytowane przez Pieka dnia 20.02.2011 21:03:05

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:04:03
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Drecha
A? strach cokolwiek tutaj ocenia?. Rozumiem, ?e strona ma charakter rozrywkowy, tak?

LG Fan
Nie moja kolorystyka, a? razi w oczy. Pierwsze spostrze?enie bardziej WordPress pasowa?by tu, a nie PF. Strona ma form? bloga. Wi?cej nie ma co si? rozpisywa? bo o czym. Du?o pracy przed Tob?. Powodzenia.

www.secretland.net.pl
Meelman
Na razie nic na tej stronie prawie nie ma, grafika daje po oczach. Te newsy mog?yby by? troch? d?u?sze bo tak dziwnie to wygl?da. Ogólnie to fajnie, ?e masz taki pomys? na stron?. ?ycz? powodzenia.
WwW.Loong3D.PL - Serwis o nowej grze MMORPG.
Wink

www.loong3d.pl
Smok-Wiatru
Reklamy gryz?, jak ma by? blog, to bierz WordPressa, bo PHP-Fusion si? do tego nie nadaje... Chyba, ?e odpowiednio przerobisz.
Za du?o zieleni, te du?e litery w nazwach paneli nie pasuj? mi nie pasuj?...
Co do tre?ci newsów, móg?by? dawa? d?u?sze na stronie startowej, a nie dopiero w czytaj dalej...
I tre?? jednego newsa:
Otpowiedni formularz znajdziecie w zak?adce Raporty b??dów w Menu g?ównym.

www.badcompanyklan.com.pl
michauek
Rozumiem, ?e strona ma charakter rozrywkowy, tak?

Jak najbardziejSmile
Nie moja kolorystyka, a? razi w oczy. Pierwsze spostrze?enie bardziej WordPress pasowa?by tu, a nie PF. Strona ma form? bloga.

Co do kolorystyki, to ma by? tak zielono, kwestia gustu. WordPressa nie znam, wi?c nie wiem jakie s? ró?nice. Jak pisa?em na pocz?tku to mój pierwszy kontakt z CMS-em. Na dobr? spraw?, na PF trafi?em zupe?nie przypadkiem. Ale popatrz? na Wordpressa, mo?e faktycznie masz racj?...
I tre?? jednego newsa:
Otpowiedni formularz znajdziecie w zak?adce Raporty b??dów w Menu g?ównym.

Dzi?ki, ?e zwróci?e? na to uwag?, poprawione.

Drecha
Co do kolorystyki, to ma by? tak zielono, kwestia gustu.

Kiedy prowadzisz stron? internetow?, to nie chodzi o Twój gust, lecz o gust u?ytkowników. Na t? stron? nie da si? patrze?.

michauek
Tote? o gustach u?ytkowników mówi?. Jak dot?d osoby, które widzia?y stron? na kolorystyk? nie narzeka?y. Rozumiem, ?e jest do?? jaskrawa, by? mo?e to zmieni?, póki co poczekam na wi?cej opinii odwiedzaj?cych. Z reszt? mam zamiar przygotowa? kilka tematów graficznych, aby ka?dy u?ytkownik móg? wybra? co? dla siebie. Najpierw jednak musz? ogarn?? jak to zrobi?Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl