ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przywrócenie stopki w skórce Army
Mario75
1. PHP Fusion v7.01.03
2. Skórka: Army
3. Problem: po uszkodzeniu serwera otrzyma?em to co pozosta?o po Portalu. Po obsadzeniu i po?ataniu nie pojawia si? showcopyright() Nie wiem gdzie go wstawi?, ?eby by?o poprawnie wy?wietlane. Znikn?? wraz ze stopk? PHP Fusiona równie? nasz licznik.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 16:21:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Skorka wyglada na poprawna. W zwiazku z tym wykonaj kroki opisane ponizej:
  1. Usun z serwera katalog templates. Znajdziesz go w katalogu themes. Nastepnie wrzuc ten katalog na serwer, ale ze swiezo pobranej paczki PHP-Fusion v7.01.03.
  2. Teraz dla swietego spokoju usun z katalogu includes plik o nazwie theme_functions_include.php i jak wyzej, zastap go nowym z w/w paczki PHP-Fusion.

Jesli powyzsze niczego nie zmieni, zastap obecna skorke inna np. Blue_n_Light, czyli pierwowzorem obecnej lub po prostu wlacz na stronie skorke Gillette i sprawdz, jak sie calosc prezentuje.
Daj znac, jak Ci poszlo.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Mario75
Skorka wyglada na poprawna. W zwiazku z tym wykonaj kroki opisane ponizej:

Usun z serwera katalog templates. Znajdziesz go w katalogu themes. Nastepnie wrzuc ten katalog na serwer, ale ze swiezo pobranej paczki PHP-Fusion v7.01.03.
Teraz dla swietego spokoju usun z katalogu includes plik o nazwie theme_functions_include.php i jak wyzej, zastap go nowym z w/w paczki PHP-Fusion.

Wykona?em. Nic nie zmieni?o. Zajm? si? dzisiaj w nocy podmian? skórki, ?eby zobaczy? czy pojawi si? stopka. Co dziwne wchodz?c do PA widz? stopk? i licznik, który nie zlicza /chyba, ?e wej?cia Administratorów/. Nie bardzo mamy mo?liwo?? zmieni? na inny Themes. ?adnego innego militarnego, który by pasowa? nie ma. Mo?e kiedy? przerobimy sami co?, na razie nie mamy takich mo?liwo?ci.

My?la?em, ?eby mo?e na razie wstawi? informacje o prawach autorskich w jakim? innym widocznym miejscu. Co? pokombinuj?. W nowej paczce PHP Fusiona ani w Laboratorium Mod-u?ów nie znalaz?em skórki ARMY pod najnowszego Fusiona. Dzisiaj w nocy te? zrobi? upgrade. Mo?e co? pomo?e.
Edytowane przez Mario75 dnia 18.02.2011 12:34:09

Pieka
Wylacz wszystkie lewe i dolne panele, a nastepnie po odswiezeniu strony sprawdz, czy jest stopka.

W kwestii skorki, jest Army Strong, jak sadze wariacja obecnej, moze nie najwyzszych lotow, ale calkim ciekawa.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Mario75
Zrobi?em jak radzi?e?. Okaza?o si?, ?e za ka?dym razem jak w??czam wtyczk? Facebooka powoduje znikanie stopki. Zatem na razie wtyczk? wy??czy?em i powalcz? jak j? zoptymalizowa?, ?eby nie kolidowa?a. Stopka ju? wreszcie si? pojawi?a. B?d? teraz móg? zrobi? porz?dek z licznikiem.

Dzi?kuj? za pomoc.

Pieka
Bardzo mnie to cieszy, ale to w dalszym ciagu nie jest poprawna stopka dla v7.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Mario75
Móg?by? poda? mi przyk?ad jak wygl?da poprawna stopka pod v.7 i w którym miejscu kodu szuka?, aby zmieni?? Sorry ale ta skórka jest idealne dla naszego Portalu skrojona. Wiadomo jak si? przyzwyczaj? u?ytkownicy. Na razie mamy zbyt ma?o czasu, ?eby popracowa? nad swoj? skórk?.

Pieka
Edytuj plik theme.php, znajdz (linia ~36):

i zastap ponizszym:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Mario75
Zmienione. Prosz? sprawdzi? czy dobrze wy?wietla. Z góry dzi?kuj?.

Pieka
Teraz jest tak, jak mialo byc od poczatku, dziekuje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl