Zobacz temat
www.ti.elektroda.eu - Strona Klasowa Technikum Informatyczne
|
|
Scania1994 |
Dodany dnia 08.02.2011 19:50:36
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 30.12.2010 11:06 |
Witam. To moja tak naprawd? druga strona. Pierwsza to by?o forum counter strike. Prosz? o cenne wskazówki. Czy co? usun??, co? doda?, poprawi?, zmieni?? W PHP-Fusion strony robi? po raz pierwszy. Strona za?o?ona pod koniec grudnia 2010 w celach wymiany informacji pomi?dzy uczniami klasy. Link: http://www.ti.ele... Prosz? o Wasze wypowiedzi. Edytowane przez Pieka dnia 08.02.2011 20:30:56 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 17:01:33
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
eldiablo |
Dodany dnia 08.02.2011 20:05:11
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
Hmm by? mo?e za ostro, ale szczerze nie ma tu czego ocenia?. wygl?d >> "domy?lny" logo >> komputer, ba?wan, myszka ? I napis strona klasowa ? O czym ta strona jest ? adres URL >> my?la?em ?e to strona traktuj?ca o elektronice. tre?? >> na g?ównej niby ?ci?gi, dalej na forum czy w artyku?ach, tematyka komputerów i budowy, porady etc. taki lekki chaos tematyczny Ja bym zabra? si? za czytanie tutków HTML/CSS/GIMP (lub innego programu graficznego) lub poszuka? jakiego? pasuj?cego theme'a, zastanowi? si? nad tre?ci?, o czym ma by? strona i stanowczo popracowa? na logiem. A jak ci si? serwis rozwinie - dokupi? domen?. BTW dla mnie strona a forum to dwie ró?ne rzeczy ![]() |
|
|
Scania1994 |
Dodany dnia 08.02.2011 20:36:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 30.12.2010 11:06 |
eldiablo napisa?/a: Hmm by? mo?e za ostro, ale szczerze nie ma tu czego ocenia?. Bardzo dobrze, ?e ostro. Teraz wiem na czym stoj?. eldiablo napisa?/a: wygl?d >> "domy?lny" Skórk? postaram si? zmieni?. eldiablo napisa?/a: logo >> komputer, ba?wan, myszka ? I napis strona klasowa ? O czym ta strona jest ? Strona jest o... wymianie informacji. Chodzi o to aby na bie??co informowa? klas? o wydarzeniach które b?d? w klasie/szkole. Forum to taka mini pomoc dla uczniów klasy. Piszemy tam swoje problemy np.: z komputerami, pytamy o sprz?t, prace domowe itp. Strona klasowa. eldiablo napisa?/a: adres URL >> my?la?em ?e to strona traktuj?ca o elektronice. Adres jest przypi?ty pod elektrod?. Wybra?em, bo hosting jest w miar? dobry/stabilny. Brak wyskakuj?cych, denerwuj?cych reklam. Dobre parametry. eldiablo napisa?/a: Ja bym zabra? si? za czytanie tutków HTML/CSS/GIMP (lub innego programu graficznego) lub poszuka? jakiego? pasuj?cego theme'a, zastanowi? si? nad tre?ci?, o czym ma by? strona i stanowczo popracowa? na logiem. A jak ci si? serwis rozwinie - dokupi? domen?. Ferie zaczynam od poniedzia?ku wi?c b?d? mia? czas na theme, popraw? tre?ci itp. Dzi?kuj? za "podpowiedzi" odno?nie strony. Pozdrawiam. |
|
|
Meelman |
Dodany dnia 08.02.2011 23:04:05
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 62 Data rejestracji: 12.04.2008 10:47 |
Theme standardowy, jak poprawisz napisz, ocenimy. Logo stanowczo nie pasuje do tematyki strony, co tam robi ba?wan? ![]() W download widz? jaki? plik 1 nie wiem co to jest. Hmm co tutaj jeszcze napisa? w artyku?ach wida? do?? obszerny poradnik to dobrze. Poza tym fajna taka spo?eczno?? klasowa. W sumie to nie ma czego tutaj wi?cej ocenia?. |
|
Przejdź do forum: |