Zobacz temat
|
Pochodzenie Access denied for user:
|
|
| szczurmys |
Dodany dnia 14.01.2006 20:52:16
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 16.08.2005 01:35 |
Wiem ze co niektórych mo?e wnerwi? ta wiadomo?? ale szuka?em i nie znalaz?em tego czego ja szuka?em. bo ja chce wiedzie? kiedy b??d "Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NIE)" : 1. Wyst?puje ( jak co si? ?le wpisze ) 2. Jakie polecenia MOG? go wywo?a? ( chyba ??czenie z baz? danych ale nie wiem czy co? jeszcze ) 3. Jak go naprawi? gdy wszystkie dane tak jak w PHP-FUSION s? dobrze wype?nione ( chodzi mi jak? linijke kody zmieni? ( odwrotne pytanie do 2 ). I to na tyle. Bardzo bede wdzi?czny jak mi powiecie. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 01:50:38
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pieka |
Dodany dnia 14.01.2006 21:51:11
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
szczurmys napisa?/a: Wiem ze co niektórych mo?e wnerwi? ta wiadomo?? ale szuka?em i nie znalaz?em tego czego ja szuka?em. bo ja chce wiedzie? kiedy b??d "Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NIE)" : 1. Wyst?puje ( jak co si? ?le wpisze ) 2. Jakie polecenia MOG? go wywo?a? ( chyba ??czenie z baz? danych ale nie wiem czy co? jeszcze ) 3. Jak go naprawi? gdy wszystkie dane tak jak w PHP-FUSION s? dobrze wype?nione ( chodzi mi jak? linijke kody zmieni? ( odwrotne pytanie do 2 ). I to na tyle. Bardzo bede wdzi?czny jak mi powiecie. Niczego nie zmieniaj poza podaniem wlasciwych danych swojej bazy! Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| szczurmys |
Dodany dnia 14.01.2006 23:19:37
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 16.08.2005 01:35 |
ale mnie wszystko dzia?a w PHP-FUSION ( tylko co? kombinuje ) i mi to wyskakuje i chce mie? odpowiedzi na tamte pytania to by mi pomog?y. Wi?c je?li kto? wie jak to zrobi? to niech napisze jak mi si? uda to mo?e nied?ugo bedzie wida? rezultaty .15.01.2006 11:15 Ju? nic nie musicie pisa?. Bo ju? to rozwi?za?em. Poprostu po drodze ( to co kombinowa?em ) to si? wczesien zaka?cza?o po??czenie z baza danych. Edytowane przez szczurmys dnia 15.01.2006 11:14:43 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

) i mi to wyskakuje
i chce mie? odpowiedzi na tamte pytania to by mi pomog?y. Wi?c je?li kto? wie jak to zrobi? to niech napisze