ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.TopWebFestival.pl - ranking stron internetowych
TopWebFestival
Witam.
TopWebFestival.pl to strona, która wy?ania najlepsze oraz najciekasze strony www wg. internautów- to oni dokonuj? wyboru. Je?li jeste? zainteresowany i masz swoj? stron? www to ZAPRASZAM
Udzia? jest 100% darmowy, nic nie tracisz, a co najwy?ej zyskujesz darmow? reklam?.

Zach?caj?c jednocze?nie prosz? o ocen? mojego serwisu, trwaj? jeszcze prac? nad grafik? i zmian? czystego HTML-a na Ajaxa.
Edytowane przez Pieka dnia 25.12.2010 18:07:05

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:01:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Drecha
Pomys? jak najbardziej dobry, moim zdaniem. Jednak wykonanie s?abe. Grafika pozostawia wiele do ?yczenia, równie? kodowanie kiepskie. Doradza?bym oprócz wy?ej wspomnianego Ajaxa zastosowa? te? jaki? PHP chocia?. U?atwi Ci to chyba prac? Smile. Znalaz?em te? kilka b??dów, oto przyk?ad:
spowodowane i? aktualnie jest organizowana 1 seria topwebfestivalu na najlepsz? stron? www

Zdanie z b??dem stylistycznym.

Ogólnie: 3/10
Edytowane przez Drecha dnia 25.12.2010 17:52:12

eldiablo
I tak zrodzi?a si? kolejna strona, której autor(zy) licz? ?e fraje... odwiedzaj?cy b?d? s?a? smsiki. A po zebraniu "spoko" sumy strona albo "zostanie u?miercona" albo porzucona. Takie moje zdanie.

Przemawia za tym, na szybko zrobiona strona, tre?? napisana chaotycznie, niezrozumiale, z b??dami (autor pe?noletni ?) + du?a wielko?? liter. Ba?bym si? tam doda? stron?, a co dopiero wys?a? sms'a Sad

http://dropdire.pl
piotrek199214
Na plus:
- pomys? jaki? tam jest

Na minus:
- tre??
- wygl?d
- od razu p?aci? za g?osowanie

Ogólnie 2/10.
Edytowane przez Pieka dnia 25.12.2010 22:32:36
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
Chemikpil
na plus:
- pomys? jaki? tam jest

S? ju? w internecie strony, które promuj? inne o wiele bardziej rozbudowane, z o wiele lepszym designem.
To co powiem dalej mo?e zabole?, ale wierz mi moim celem nie jest zniech?ci? Ciebie, a pchn?? do dzia?ania. Design chaotyczny, lecz w tym chaosie dostrzegam pewne podobie?stwo cho?by do Demotywatorów. Pytanie retoryczne czy si? na nich wzorowa?e? czy nie. Wysz?o to jednak gorzej. Brak pomys?u na serwis od strony frontendu. Tekst czyta si? bardzo ?le. Sam kod niby nie jest oparty o tabelki, ale takie kwiatki jak center jednak si? znajduj?. Podsumowuj?c, grafika nie jest mocn? stron? serwisu.
Tre?? ci??ko oceni?, nic na niej niema, ale zapewne spowodowane jest to tym ?e dopiero startuje pierwsza edycja. Zreszt? ca?o?? i tak b?dzie opiera? si? na tym jakie strony zostan? zg?oszone.
Reklama na fecebook.com? B??d i to wielki. O tej stronie jaszcze nikt nie wiem a wi?c i na zapisze si? tobie wielu go?ci. Moim zdaniem taki gad?et powinien pojawi? si? wtedy gdy strona naprawd? b?dzie puchn?? od ilo?ci odwiedzin.
Trudno przej?? mi oboj?tnie obok p?acenia za g?osowanie. Powiedz mi jak? masz wizj? z tym zwi?zan?, bo ja nie rozumiem tego ruchu najbardziej.

Tak jak napisa?em, nie odbieraj tego posta negatywnie. Stara?em si? Tobie pokaza? co masz ?le, i co musia?(to jest moja opinia) by? zmieni? by by?o lepiej.
Edytowane przez Pieka dnia 25.12.2010 22:33:40
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
TopWebFestival
Dosta?em od "kogo?" propozycj? wspó?pracy, mianowicie mówi, ?e przerobi mi ca?? stron? w zamian za "nic" i pozwoli do u?ywania projektu jako mój... Widzia?em kilka stron wykonanych przez t? osob? i s? naprawd? w miare dobre... Tylko nawet jak strona b?dzie fajna, czy przyci?gn? jako? ludzi? Je?li zrobie g?osowanie za darmo to hmm... Masa jest stron z takim rankingiem a taka jak moja to znam tylko webstarfestival.pl. Ale u nich zg?oszenie kosztuj? prawie 1000z? wi?c ja chcia?em zrobi? podobn? stron? dla stron, które nie mog? zap?aci? takiej sumy> 2 stron? podobn? do mojej jest blogroku.pl ale tam mo?na zg?asza? tylko blogi i konkurs jest raz w roku. Innych stron o tym "dzia?aniu" nie znam. Tak?e my?le, ?e jest szansa czego? zdzia?ania. Ale zobaczymy... Na razie mam z 200-300 odwiedzin strony dziennie ale zg?osze? bardzo ma?o a nawet jeszcze mniej ;/ Mo?e wygl?d strony odstrasza, ale zobaczymy za jaki? czas jak co? w tym kierunku poprawie.
Edytowane przez TopWebFestival dnia 25.12.2010 23:07:01

Drecha
Na pocz?tku strony nigdy nie wygl?daj? cudownie, dlatego trzeba je drogi kolego szlifowa?.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl