Zobacz temat
www.nfszone.pl - Need for Speed
|
|
domi17 |
Dodany dnia 07.12.2010 22:58:28
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 23 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 25.05.2008 21:23 Złamana licencja |
Zapraszam do komentowania oraz oceniania mojej strony, chcia?bym podkre?li? i? wszystkie dzia?y s? jeszcze nie dost?pne, ale wi?kszo?? informacji na temat serii nfs ju? jest. W najbli?szym czasie chcemy wprowadzi? jeszcze kilka zmian, lecz potrzebujemy kogo? co zna si? dobrze na php, je?eli chcesz z nami wspó?pracowa? pisz na pw, w zamian oferujemy egzemplarze gier lub inne upominki takie jak smycze, kubki z logami nfsów. Opis: Szukasz, du?ej dawki informacji na temat Need for Speed ? Nie szukaj dalej ! tylko NFSZone mo?e sprosta? temu wyzwaniu. Znajdziecie u nas rzetelne artyku?y na temat ka?dej cz??ci NFS, du?y download, mi?y klimat i u?ytkowników z którymi b?dziesz móg? si? zmierzy? w Tuning Fight NFS. Oprócz tego, organizujemy konkursy w których do wygrania s? interesuj?ce nagrody. Mamy równie? oficjalne wsparcie od Electronic Arts Polska co oznacza, zawsze ?wie?e i prawdziwe informacje na temat premier kolejnych cz??ci Need For Speed. Rejestruj si? na http://www.nfszon... i ju? od dzi? b?d? z Nami ! Edytowane przez domi17 dnia 07.12.2010 22:59:59 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 19:33:54
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
eldiablo |
Dodany dnia 07.12.2010 23:37:48
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
Zapraszam do komentowania oraz oceniania mojej strony, chcia?bym podkre?li? i? wszystkie dzia?y s? jeszcze nie dost?pne, Je?eli strona jest w powijakach, nie zape?niona tre?ci? lub inna przyczyna pustki to nie reklamuje jej si? tak: Szukasz, du?ej dawki informacji na temat Need for Speed ? Znajdziecie u nas rzetelne artyku?y na temat ka?dej cz??ci NFS, du?y download, Download pusty, artyku?ów nie widz?, forum co? tam skrobni?te, par? newsów i bardzo podstawowe info o ka?dej z cz??ci. Wi?c po du?ej dawce jedynie rozczarowanie ![]() ale wi?kszo?? informacji na temat serii nfs ju? jest. Je?eli z paru newsów czy krótkiego opisu danej cz??ci to jest ta wi?kszo?? informacji to sorry ale to lekki falstart z t? reklam? w powy?szym po?cie. Twój Lin Tutaj || Twój link tutaj || Twój link tutaj || Twój link tutaj || Twój link tutaj || Twój link tutaj || Twój link tutaj To wygl?da mega ?adnie ![]() Co do skórki, tu si? nie b?d? czepia?, bo tu akurat du?y plus. Chocia? menu i panel logowania od strony graficznej, jako? tak razem nie wspó?graj? ze sob?. A stopce tekst jako? tak chaotycznie. Jakby ten zapis "Powered by PHP-Fusion" na szybkiego dodany (czy?by tu? przed powy?szym postem ?). Edytowane przez eldiablo dnia 07.12.2010 23:40:18 |
|
|
Chemikpil |
Dodany dnia 08.12.2010 09:48:43
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
eldiablo napisa?/a: lekki falstart z t? reklam? w powy?szym po?cie. Taki falstart mo?e zawa?y? na tym czy powróc? na stron? czy nie. Skoro kto? afiszuje si? ?e ma wypchany download, mas? artyku?ów, mi?? atmosfer? tworzon? przez u?ytkowników, a tak naprawd? to 1 plik do pobrania, kilka tylko artów, a na forum cisza, to przypominaj? mi si? oferty wycieczek do Egiptu. Co do grafiku to si? nie przyczepi? bo równie? jak dla mnie jest na plus, po za tym co eldiablo wymieni?. Dorzuc? od siebie ?e menu, a dok?adnie hover linków jako? wygl?da dziwnie. Ale to akurat moje zdanie ![]() Co do stopki, to my?l? ?e kolega ju? nie pope?ni takiej g?upoty jak w dwóch poprzednich przypadkach, cho? to czas poka?e. Jak stopka zniknie, to jego byt w naszej spo?eczno?ci mo?e si? sko?czy?, cho? ju? teraz czerwony napis odstrasza. Pozdrawiam. Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
domi17 |
Dodany dnia 20.01.2011 21:18:43
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 23 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 25.05.2008 21:23 Złamana licencja |
Strona przesz?a wiele zmian, zapraszam do dalszego oceniania. |
|
|
Drecha |
Dodany dnia 20.01.2011 21:26:17
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
Licencj? napraw. ![]() |
|
Przejdź do forum: |