ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Poprawne dodanie nowych emotek
Avallone
Czy dla tej wersji rownie? obowi?zuj? zasady i instrukcje podane w tym temacie? http://www.php-fu...d_id=23433

Je?li nie, to jak je wgra?? Prosi?bym o ?opatologie je?li to mo?liwe bo chcia?bym spróbowa? zrobi? na mojej stronie co? prostego sam dla w?asnej satysfakcji gdy? ju? po sezonie i si? nudz?.

Powinienem zada? mo?e drugie pytanie a mianowicie sk?d je ?ci?gn?? ?eby nie naruszy? niczyich praw autorskich (nawet nie chodzi o adres sk?d tylko jakie bra?) bo tego si? boj? jak diabe? ?wi?conej wody.

Pozdrawiam wszystkich.
Edytowane przez Pieka dnia 26.11.2010 01:24:46

www.forumsumowe.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:39:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Instrukcja ca?y czas aktualna, je?li potrzebujesz emotikon, to po prostu poszukaj zestawów freeware lub GNU/GPL, na np. http://www.adiumx...p;cat_id=2, gnome-look.org w zestawach ikon czy wsz?dzie indziej, gdzie emoty s? publikowane jako pliki graficzne, a nie zestawy dll/inne. My?l?, ?e spokojnie mo?esz pogrzeba? na DeviantArt, tam te? znajdziesz niejeden interesuj?cy zestaw.
Edytowane przez jantom dnia 26.11.2010 08:56:25

http://jantom.info
Avallone
Mi si? podoba kilka emot z GG lub AQQ gdy? s? proste a u mnie nie trzeba bajerów po prostu ta emota Sad jest nie?adna jak chcesz pokaza? smutek i je?li dobrze rozumiem nie mam prawa ich wykorzysta? gdy? b?dzie to pogwa?cenie praw autorskich tak?

Zrobi? to wedle instrukcji z jak?? emot? dla testu i dam zna? czy nie rozwali?em okazyjnie strony. Dzi?kuj? za zainteresowanie problemem laika.

Edit:

Nie mog?em znale?? w DirectAdmin u mnie tego pliku z opisu Poki i zacz??em kombinowa? inaczej.
Zalogowa?em si? do DirectAdmin, potem na Twoje pliki, nast?pnie na Public_html, kolejno Images, nast?pnie Smiley i tam na dole by?o Wgraj pliki do katalogu
Wgra?em emotk? i potem ju? wed?ug opisu Piotrek199214 i dzia?a.

Mi to wystarcza cho? chcia?bym poj?? jak si? zapisuje zmiany przez FTP metod? Pokiego (de facto nie mam poj?cia jak to si? je).

Edit
Chyba co? przedobrzy?em bo ko?o ka?dej emotki na forum pojawia si? takie co? iddle;' />
Sprawdza?em po dodaniu kilku i by?o dobrze.

Usuwaj?c po kolei emotki wreszcie problem usta? ale dalej nie rozumiem istoty problemu. Czy s? jakie? ograniczenia w liczbie emot??

EDIT bo zapomnia?em.
Uda?o mi si? wykorzysta? opis Pokiego Wink Dzi?kuj?.
Edytowane przez Avallone dnia 28.11.2010 20:47:21
Nie ma to jak walka z 50-cio kilow? ryb? Wink

www.forumsumowe.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl