ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
ramka z logo
jahpeople
mam problem, otorz nie wiem jak zmienic wielkosc ramki logo (ten sam theme co na tej stronie), kiedy wrzucam wlasne logo automatycznie sie pomniejsza.. chcialbym, zeby bylo rzeczywistych rozmiarow.. jak to zmienic?

a druga rzecz to kiedy zw??am okno przegladarki to panele mi sie zw??aj?.. a na tej stronie php-fusion kiedy zw??am okno panele pozostaja w takiej samej szerokosci.
jak to zmienic?

pozdrawiam
Edytowane przez jahpeople dnia 08.01.2006 14:41:46

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 07:59:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Dokonaj edycji i popraw b??dy, to mo?e kogo? zach?cisz do odpowiedzi merytorycznej...
as

fusionek
as napisa?/a:
Dokonaj edycji i popraw b??dy, to mo?e kogo? zach?cisz do odpowiedzi merytorycznej...

A nie rozumiesz o co mu chodzi? Czepiasz si?...

as
Nie prawda... przestrzegam regulaminu i ws?u[cenzura]? si? w g?os Adminów, którzy nakazuj? przestrzega? formy.

ps://... ale odkrycie !!! Prosz? Adminów o zaj?cie si? tym przypadkiem. U?y?em s?owa... a zreszt? - sami widzicie

//Shaolin - na drugi raz si? tak nie ws?u[cenzura]... Grin S? z tego same k?opoty Wink.
Edytowane przez Shaolin dnia 08.01.2006 23:29:16
as

cakper
a druga rzecz to kiedy zw??am okno przegladarki to panele mi sie zw??aj?.. a na tej stronie php-fusion kiedy zw??am okno panele pozostaja w takiej samej szerokosci.

no bo pewnie w pliku theme.php masz ustawion? watro?? w % a nie w pikselach

ale fajnie z tym s?ówkiem ws?u[cenzura]? Grin

http://www.gimpuj.info
jahpeople
a czy ktorys z administratorow moglby mi podac wymiary? albo chociaz szerokosc calej strony w pikselach?

pozdrawiam

as
Nie bawi? si? tymi sprawami ale metod? prób i b??dów sam dojdziesz do odpowiednich ustawie?, tylko nie powiniene? si? leni?. We? np. rozmiar Pulpitu... mo?e by? np. taki - szer.800pixeli na wys.600pixeli. Ciebie interesuje szeroko?? wi?c ustaw sobie na pocz?tek tak? w?a?nie warto??... 800 pixeli. Sprawdzasz... jest OK. - jeste? szcz??liwy. Nie jest OK... zwi?kszasz warto?? i robisz podgl?d. I tak w kó?ko, i tak w kó?ko... a jak ju? znajdziesz optymalk? mi?? dla oka, to satysfakcja Twoja nie b?dzie mia?a granic - yes!, yes!, yes!... zrobi?em to sam
Edytowane przez as dnia 08.01.2006 13:44:04
as

jahpeople
no spoko spoko.. ale jeszcze to:

mam problem, otorz nie wiem jak zmienic wielkosc ramki logo (ten sam theme co na tej stronie), kiedy wrzucam wlasne logo automatycznie sie pomniejsza.. chcialbym, zeby bylo rzeczywistych rozmiarow.. jak to zmienic?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl