Zobacz temat
Panel nawigacyjny-problem
|
|
gemzio |
Dodany dnia 07.01.2006 20:02:54
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 10 Data rejestracji: 25.12.2005 02:44 |
Witam Mam problem z panelem nawigacyjnym (New Navigation Panel) takim jak tutaj na stronie Po uaktywnieniu wtyczki (new navigation...), dodaniu nowej nazwy, obrazka i oczywistym zapisaniu, po powrocie na stron? g?ówn? jest tylko nazwa ale brak jest obrazka(obrazki s? za?adowane na serwerze). Nie wiem czy ju? gdzie? na forum to poruszano bo nigdzie tego nie znalaz?em. Mam nadziej? ?e mog? liczy? na pomoc fachowców od tych spraw, ja to jestem zielony jeszcze ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 00:17:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
tomaszziemann |
Dodany dnia 07.01.2006 20:19:09
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 165 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 11.12.2005 14:56 |
Nie wiem na czym to polega, ale u mnie po zmianie nazwy obrazka na kolejny juz istniej?cy wg numeracji np. na "035.gif" i ponownym przypisaniu obrazka do odno?nika, wszystko by?o w porz?dku. Zaznacz? jeszcze, ?e nie ingerowa?em w plik w ?aden inny sposób, ?adnej zmiany wielk?ci obrazka, czy kolorów itp. Pozdrawiam. Co mo?esz zrobi? dzi?, zrób jutro.
|
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 07.01.2006 21:52:21
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
tomaszziemann napisa?/a: Nie wiem na czym to polega, ale u mnie po zmianie nazwy obrazka na kolejny juz istniej?cy wg numeracji np. na "035.gif" i ponownym przypisaniu obrazka do odno?nika, wszystko by?o w porz?dku. Zaznacz? jeszcze, ?e nie ingerowa?em w plik w ?aden inny sposób, ?adnej zmiany wielk?ci obrazka, czy kolorów itp. Pozdrawiam. jest dok?adnie jak mówisz, po prostu obrazki musz? mie? warto?? liczbowa zamiast tytu?u, sprawdzi?em u mnie na serwerze i na localu i zawsze jest tak samo - tych obrazków z normalna nazwa nie wy?wietla...nie wiadomo w czym problem, jakkkolwiek je?li zmienisz nazwe na liczbe bedzie ok |
|
Przejdź do forum: |