Zobacz temat
Katalog wy?cigów
|
|
kefirek |
Dodany dnia 25.08.2010 13:24:29
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1191 Pomógł: 418 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 06.04.2008 21:59 |
Jak sama nazwa tematu mówi jest to mod dla stron o tematyce wy?cigów typu np. F1. Mo?e si? komu? przyda. Opis instalacji: Instalacja jak ka?dy infusions, czyli wrzucamy do folderu infusions i instalujemy mod o nazwie Katalog F1. Opis moda: W panelu administracyjnym mam sze?? zak?adek odpowiednio: - Sezony - dodawanie, usuwanie, edycja sezonów. - Zespo?y - dodawanie, usuwanie, edycja zespo?ów - Tory - dodawanie, usuwanie, edycja torów - Wy?cigi - dodawanie, usuwanie, edycja wy?cigu gdzie przy dodawaniu wyscigu wybieramy z listy rozwijanej sezon oraz tor - Tory - dodawanie, usuwanie, edycja torów. - Wyniki - gdzie z listy rozwijanej wybieramy sezon, nazwa wy?cigu. Nast?pnie wybieramy z listy sesje, czyli Trening 1 Trening 2 Trening 3 Kwalifikacje Wy?cig 1 Oraz podajemy ile zawodników uko?czy?o oraz ile nie uko?czy?o. Na nowej stronie wybieramy z listy kierowców i zespo?y oraz wpisujemy wynik wy?cigu. To tyle, co do panelu admina teraz tabele, których mam trzy s? to: - Tabela indywidualna- gdzie wybieramy sezon z listy i mam kierowców wed?ug najwi?kszej liczby pkt, któr? uzyskali w sezonie. - Tabela zespo?owa gdzie mamy zespo?y wed?ug najwi?kszej liczby pkt oraz wy?cigi, w jakich brali udzia? i pkt za poszczególne, które uzyskali w danym wy?cigi w danym sezonie. - Tabele ze wszystkim wy?cigami gdzie wybieramy sezon nazw? wy?cigu oraz sesje i wy?wietla si? tabela z kierowcami, którzy uko?czyli i nie uko?czyli wy?cigu. Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]()
kefirek dodał/a następującą plik:
Edytowane przez kefirek dnia 10.08.2011 08:49:22 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 01:29:24
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |