Zobacz temat
|
System reputacji
|
|
| adi2 |
Dodany dnia 30.07.2010 20:32:41
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 82 Ostrzeżeń: 4 v7.02.03Data rejestracji: 20.01.2010 15:46 |
Witam! Mam taki pomys? na system reputacji. ![]() Ka?dy ,by móg? wystawi? komu? plusa(+) ,albo minusa(-). Dodatkowe funkcje: -Limit wystawiania plusów/minusów na dzie?.Ustawiane w panelu admina...Oddzielnie SA,Admin,User+Mo?liwo?? dodania w?asnych grup i ustawienia im limitów. ![]() -Wys?anie do usera PW o otrzymanej reputacji(Mo?liwo?? wy??czenia w edycji profilu/PA) -Pokazywanie w profilu ile user ma reputacji -Po osi?gni?ciu +10 reputacji w po?cie wy?wietla si? napis "Post na medal!". -Po osi?gni?ciu -10 reputacji w po?cie wy?wietla si? napis "Post na kar?!". -Pod/nad postem wy?wietla si? napis ile user dosta? za ten post reputacji ,je?li 0 nie wy?wietla si?. -Po najechaniu na ilo?? reputacji pojawia si? chmurka w ,której pisz? kto da? minusa ,a kto plusa. I to tyle ![]() Mam nadziej? ,?e da si? zrobi? i ,?e kto? zrobi ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 06:05:30
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| aldzik |
Dodany dnia 31.07.2010 09:24:16
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 76 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 11.01.2008 14:04 |
Mam pytanie do Ciebie kolegeo @adi2. Jaki w tym sens? Wi?kszo?? za?o?y 2 konto i bedzie reputacj? sobie nabija?(oczywi?cie je?eli za t? reputacj? b?d? np nagrody itp.) -Po najechaniu na ilo?? reputacji pojawia si? chmurka w ,której pisz? kto da? minusa ,a kto plusa. A co b?dzie po roku?? wy?wietli si? jedna wielka chmura? -Po osi?gni?ciu -10 reputacji w po?cie wy?wietla si? napis "Post na kar?!". Dlaczego uzytkownicy maj? decydowa? o tym ?e dany u?ytkownika ma dosta? kare? Dziwne. -Limit wystawiania plusów/minusów na dzie?.Ustawiane w panelu admina...Oddzielnie SA,Admin,User+Mo?liwo?? dodania w?asnych grup i ustawienia im limitów. Limit dla ca?ej grupy? Czy dla u?ytkownika grupy? To tylko twoja propozycja, a ja zadaje pytania ![]() |
|
|
|
| adi2 |
Dodany dnia 31.07.2010 11:12:34
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 82 Ostrzeżeń: 4 v7.02.03Data rejestracji: 20.01.2010 15:46 |
Co do chmurki to mo?na wprowadzi? limit oceniania postu do 2tyg. Starszych postów si? nie b?dzie da?o ocenia?... Post na kar? to tylko napis mo?na wprowadzi? napis np."Bezsensowny post" ,?eby tylko by?o wiadomo ,?e jest bez sensu... A do grupy to si? kieruje... Np.VIP'i mogli rozda? wi?cej reputacji dziennie itp.Moderatorzy ,?eby te? mogli wi?cej bo tym grup? to potrzeba... A co do multikont to na mojej stronie nie pozwalam na zak?adanie i od razu osoba dostaje bana ,gdy tylko to zobacz?... |
|
|
|
| aldzik |
Dodany dnia 01.08.2010 11:46:56
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 76 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 11.01.2008 14:04 |
No to ju? by?oby lepsze. Hmm a co to da ?e post bezsensu? Nie lepiej taki post po prostu usun??? No chyba, ?e ma by? tak tylko oznaczony po to ?eby potem wiedzie? ?e on do usuni?cia. A niby dlaczego inni mogliby rozdawa? ich wi?cej? hmm to by by?o nie sprawiedliwe z tego wzgl?du ?e je?eli post jest pomocny dla mnie to chce muza to podziekowa?, a gdy limit sie wyczerpie to mam czeka? do jutra? Mi co? w tym wymy?lonym modzie nie pasuje, nie lepiej by?oby liczy? reputacj? na podstawie modu pomóg?? Np. Masz przycisk "pomóg? mi ten post" i jak kto? kliknie to dolicza mu punkty reputacji. A co do ujemnych punktów to ju? ci??ej co? lepszego wymy?li? np. Mogliby je dawa? tylko cz?onkowie ekipy tzw moderatorowie
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |