ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System reputacji
adi2
Witam!
Mam taki pomys? na system reputacji. Smile
Ka?dy ,by móg? wystawi? komu? plusa(+) ,albo minusa(-).
Dodatkowe funkcje:
-Limit wystawiania plusów/minusów na dzie?.Ustawiane w panelu admina...Oddzielnie SA,Admin,User+Mo?liwo?? dodania w?asnych grup i ustawienia im limitów. Smile
-Wys?anie do usera PW o otrzymanej reputacji(Mo?liwo?? wy??czenia w edycji profilu/PA)
-Pokazywanie w profilu ile user ma reputacji
-Po osi?gni?ciu +10 reputacji w po?cie wy?wietla si? napis "Post na medal!".
-Po osi?gni?ciu -10 reputacji w po?cie wy?wietla si? napis "Post na kar?!".
-Pod/nad postem wy?wietla si? napis ile user dosta? za ten post reputacji ,je?li 0 nie wy?wietla si?.
-Po najechaniu na ilo?? reputacji pojawia si? chmurka w ,której pisz? kto da? minusa ,a kto plusa.
I to tyle Smile
Mam nadziej? ,?e da si? zrobi? i ,?e kto? zrobi Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 27.10.2025 06:05:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
aldzik
Mam pytanie do Ciebie kolegeo @adi2.
Jaki w tym sens? Wi?kszo?? za?o?y 2 konto i bedzie reputacj? sobie nabija?(oczywi?cie je?eli za t? reputacj? b?d? np nagrody itp.)

-Po najechaniu na ilo?? reputacji pojawia si? chmurka w ,której pisz? kto da? minusa ,a kto plusa.

A co b?dzie po roku?? wy?wietli si? jedna wielka chmura?

-Po osi?gni?ciu -10 reputacji w po?cie wy?wietla si? napis "Post na kar?!".

Dlaczego uzytkownicy maj? decydowa? o tym ?e dany u?ytkownika ma dosta? kare? Dziwne.
-Limit wystawiania plusów/minusów na dzie?.Ustawiane w panelu admina...Oddzielnie SA,Admin,User+Mo?liwo?? dodania w?asnych grup i ustawienia im limitów.

Limit dla ca?ej grupy? Czy dla u?ytkownika grupy?
To tylko twoja propozycja, a ja zadaje pytaniaSmile

728x901111.jpg

www.p-gry.pl
adi2
Co do chmurki to mo?na wprowadzi? limit oceniania postu do 2tyg. Starszych postów si? nie b?dzie da?o ocenia?...
Post na kar? to tylko napis mo?na wprowadzi? napis np."Bezsensowny post" ,?eby tylko by?o wiadomo ,?e jest bez sensu...
A do grupy to si? kieruje...
Np.VIP'i mogli rozda? wi?cej reputacji dziennie itp.Moderatorzy ,?eby te? mogli wi?cej bo tym grup? to potrzeba...
A co do multikont to na mojej stronie nie pozwalam na zak?adanie i od razu osoba dostaje bana ,gdy tylko to zobacz?...

aldzik
No to ju? by?oby lepsze.
Hmm a co to da ?e post bezsensu? Nie lepiej taki post po prostu usun???
No chyba, ?e ma by? tak tylko oznaczony po to ?eby potem wiedzie? ?e on do usuni?cia.
A niby dlaczego inni mogliby rozdawa? ich wi?cej? hmm to by by?o nie sprawiedliwe z tego wzgl?du ?e je?eli post jest pomocny dla mnie to chce muza to podziekowa?, a gdy limit sie wyczerpie to mam czeka? do jutra?
Mi co? w tym wymy?lonym modzie nie pasuje, nie lepiej by?oby liczy? reputacj? na podstawie modu pomóg??
Np. Masz przycisk "pomóg? mi ten post" i jak kto? kliknie to dolicza mu punkty reputacji. A co do ujemnych punktów to ju? ci??ej co? lepszego wymy?li? np. Mogliby je dawa? tylko cz?onkowie ekipy tzw moderatorowieSmile
728x901111.jpg

www.p-gry.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl