Zobacz temat
Brisingr.biz - Strona o Fantasy!
|
|
Deragon |
Dodany dnia 11.07.2010 15:34:35
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 11.07.2010 15:17 |
Witam.! Chcia?bym zaprezentowa? Wam wszystkim moj? stronk? po?wi?con? FANTASY ;] Jeszcze nie dawno strona by?a po?wi?cona tylko Dziedzictwu i to dlatego tak jest na razie ma?o informacji o innych ksi??kach ale z czasem b?d? pojawia?y sie nowy informacje, recenzje itd. ;] Strona istnieje od 29.01.2009 roku, najpierw j? mia?em na darmowych hostingach a w marcu przenios?em j? na p?atny. Teraz nie dawno dodatkowo zakupi?em domen? ![]() Oczywi?cie ch?tny jestem na ka?d? pomoc, zbieram ludzi do pomocy przy szukaniu informacji(newsy), do pisania recenzji, do pisania informacji o ksi??kach oraz wiele innych przydatnych rzeczy ;] Jestem otwarty na propozycje ![]() Grafik? robi?em sam w Photoshopie, wszystkie stopki i tym podobne s? zachowane, poniewa? szanuje prawa autorskie. Je?li by by?y jakie? nie doci?gni?cia w tych sprawach(a nawet i w innych) to prosz? to po prostu napisa?. Nie boj? si? przyzna? do b??du ;] Co? o sobie(przy okazji xD): si?dze w tych stronkach od d?u?szego czasu, lubi? bawienie si? w kodach itd. Mam pod swoj? opiek? kilka for, gdzie dopatruj? i modyfikuj? je od wewn?trz czyli w kodzie ;] Moja stronka powsta?a po przeczytaniu Eragona a teraz mam zamiar j? rozbudowa? ;] Wi?c jeszcze raz apeluje, potrzebuj? ludzi na ka?de stanowisko ;D Teraz takie jakby podzi?kowanie: Bardzo dzi?kuje ca?ej administracji, moderacji i innym u?ytkownikom, którzy pisz? modyfikacje, pomagaj? innym u?ytkownikom w problemach, poniewa? ja gdy zaczyna?em z Php-Fusion mia?em tysi?ce tych problemów a zawsze tu na forum znajdywa?em odpowied? ;] Dlatego do tej pory nie zak?ada?em konta bo nie by?o takiej potrzeby ![]() ![]() Prosz? o komentowanie mej stronki, dawanie propozycji, krytykowanie, ocenianie itd. ;] Pozdrawiam ;] Edytowane przez Pieka dnia 12.07.2010 00:04:10 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 17:12:52
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
eldiablo |
Dodany dnia 11.07.2010 16:24:23
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
1) Zamiast "lubi? bawienie si? w kodach itd." popraw taki przyk?adowy kwiatek: width=0800px' 2) Jak na stron? -> "Strona istnieje od 29.01.2009 roku" to malusienko, ?e tak powiem informacji. 3) T?o Ci si? dubluje pod koniec, logo nie pasuje do reszty, tak jak i obrazki kategorii newsów, ogólnie jak na "fantasy" zbyt cukierkowo -> lepiej t? ?ó?? do wyboru ustawi? na sta?e lub jako domy?lna kolorystyka. 4) "Jedyna taka strona o Fantasie" -> nie powinno by? "Jedyna taka strona o Fantasy" ? Nie spotka?em si? osobi?cie z okre?leniem "o Fantasie". |
|
|
poki289 |
Dodany dnia 11.07.2010 16:38:13
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 240 Pomógł: 33 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 26.12.2009 05:49 |
Ojj co? sie syp?o. Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/deragon/public_html/brisingr.yum.pl/themes/Domyslny/theme.php on line 14
Edytowane przez poki289 dnia 11.07.2010 16:38:55 Polecam Pincio - Portal spo?eczno?ciowy.
|
|
|
Deragon |
Dodany dnia 11.07.2010 16:43:30
|
1) Zamiast "lubi? bawienie si? w kodach itd." popraw taki przyk?adowy kwiatek: width=0800px' Ojj co? sie syp?o. Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/deragon/public_html/brisingr.yum.pl/themes/Domyslny/theme.php on line 14 Ju? jest poprawione ;] 2) Jak na stron? -> "Strona istnieje od 29.01.2009 roku" to malusienko, ?e tak powiem informacji. Prosz? czyta? uwa?nie: Jeszcze nie dawno strona by?a po?wi?cona tylko Dziedzictwu i to dlatego tak jest na razie ma?o informacji o innych ksi??kach 3) T?o Ci si? dubluje pod koniec, logo nie pasuje do reszty, tak jak i obrazki kategorii newsów, ogólnie jak na "fantasy" zbyt cukierkowo -> lepiej t? ?ó?? do wyboru ustawi? na sta?e lub jako domy?lna kolorystyka. Hmm, pewnie rozdzia?k? masz wi?ksz? ni? przystosowa?em. Zaraz poprawi?. Co do kolorystyki i stylu, no wiesz w ko?cu po to zrobi?em t? zmian? by sobie ka?dy móg? wybra? tak?, jaka mu si? podoba. 4) "Jedyna taka strona o Fantasie" -> nie powinno by? "Jedyna taka strona o Fantasy" ? Nie spotka?em si? osobi?cie z okre?leniem "o Fantasie". Te? si? tak odmienia i wstawi?em tak? nazw? a nie inn? z powodu "?adniejszego" brzmienia. Ale jest poprawnie, wi?c si? nie martw ;] Dzi?ki, ?e kto? to ruszy? wgl ;] |
|
|
poki289 |
Dodany dnia 11.07.2010 19:52:26
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 240 Pomógł: 33 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 26.12.2009 05:49 |
Mnie si? tam podoba, prosto i do celu ![]() Chodz te logo mi troszk? nie pasuje do tej skórki. Polecam Pincio - Portal spo?eczno?ciowy.
|
|
|
Deragon |
Dodany dnia 11.07.2010 20:43:06
|
Hmm, dobra te nazwy "Fantasy" poprawi?em. Mo?e i to troch? g?upio brzmi no ale. Mnie si? tam podoba, prosto i do celu Pfft Bardzo dzi?kuje ;] Chodz te logo mi troszk? nie pasuje do tej skórki. Hmm, mam zamiar popracowa? nad nowym ;] Edytowane przez Deragon dnia 11.07.2010 20:43:30 |
|
|
eldiablo |
Dodany dnia 11.07.2010 21:43:12
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
Hmm, dobra te nazwy "Fantasy" poprawi?em. Mo?e i to troch? g?upio brzmi no ale. Nie wiem czy g?upio, to nie moje klimaty, ale wedle tego co pami?tam ze szkolnych lat, tacy fantasy-maniacy byli w klasie ![]() Co do tego t?a, o którym wspomina?em, tak to wygl?da u mnie. W gwoli ?cis?o?ci: Hmm, pewnie rozdzia?k? masz wi?ksz? ni? przystosowa?em. Pami?taj ?e panoramiczne LCD to w wi?kszo?ci standard. Tak jak i wysokie rozdzia?ki. Poni?ej screen jak to wygl?da u mnie, ?eby? mia? nad czym my?le? ![]() ![]() ![]() |
|
|
bartek124 |
Dodany dnia 11.07.2010 22:37:33
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3264 Pomógł: 236 ![]() Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
Powiem tyle, adres/nazwa strony wr?cz wpada w oko. Gorzej z zapamietaniem ![]() |
|
|
Deragon |
Dodany dnia 11.07.2010 23:04:58
|
hehe, ka?dy tak mówi ;D Ale s? gorsze nazwy jeszcze ^^ eldiablo, wci?nij mocno F5. Wsz?dzie by?o poprawione "Fantasy". Tylko t?o mi jeszcze zosta?o do poprawki. Wiadomo?? doklejona: Dobra, troch? rzeczy pozmienia?em ;] Ocenia? prosz? ^^ Edytowane przez Deragon dnia 12.07.2010 12:00:42 |
|
Przejdź do forum: |