ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brisingr.biz - Strona o Fantasy!
Deragon
Witam.!

Chcia?bym zaprezentowa? Wam wszystkim moj? stronk? po?wi?con? FANTASY ;]
Jeszcze nie dawno strona by?a po?wi?cona tylko Dziedzictwu i to dlatego tak jest na razie ma?o informacji o innych ksi??kach ale z czasem b?d? pojawia?y sie nowy informacje, recenzje itd. ;]

Strona istnieje od 29.01.2009 roku, najpierw j? mia?em na darmowych hostingach a w marcu przenios?em j? na p?atny. Teraz nie dawno dodatkowo zakupi?em domen? Wink

Oczywi?cie ch?tny jestem na ka?d? pomoc, zbieram ludzi do pomocy przy szukaniu informacji(newsy), do pisania recenzji, do pisania informacji o ksi??kach oraz wiele innych przydatnych rzeczy ;] Jestem otwarty na propozycje Wink

Grafik? robi?em sam w Photoshopie, wszystkie stopki i tym podobne s? zachowane, poniewa? szanuje prawa autorskie. Je?li by by?y jakie? nie doci?gni?cia w tych sprawach(a nawet i w innych) to prosz? to po prostu napisa?. Nie boj? si? przyzna? do b??du ;]

Co? o sobie(przy okazji xD): si?dze w tych stronkach od d?u?szego czasu, lubi? bawienie si? w kodach itd. Mam pod swoj? opiek? kilka for, gdzie dopatruj? i modyfikuj? je od wewn?trz czyli w kodzie ;]

Moja stronka powsta?a po przeczytaniu Eragona a teraz mam zamiar j? rozbudowa? ;] Wi?c jeszcze raz apeluje, potrzebuj? ludzi na ka?de stanowisko ;D

Teraz takie jakby podzi?kowanie:
Bardzo dzi?kuje ca?ej administracji, moderacji i innym u?ytkownikom, którzy pisz? modyfikacje, pomagaj? innym u?ytkownikom w problemach, poniewa? ja gdy zaczyna?em z Php-Fusion mia?em tysi?ce tych problemów a zawsze tu na forum znajdywa?em odpowied? ;] Dlatego do tej pory nie zak?ada?em konta bo nie by?o takiej potrzeby Wink Szukajka powiem szczerze ma?o daje bo du?o opuszcza ale wszystkie tematy z php-fusion v6 i v7 przejrza?em i znajdywa?em odpowiedzi Wink Na prawd? bardzo dzi?kuje bo to bardzo dobre forum, w którym jest multum informacji ;]

Prosz? o komentowanie mej stronki, dawanie propozycji, krytykowanie, ocenianie itd. ;]

Pozdrawiam ;]
Edytowane przez Pieka dnia 12.07.2010 00:04:10

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:12:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
eldiablo
1) Zamiast "lubi? bawienie si? w kodach itd." popraw taki przyk?adowy kwiatek:

width=0800px'

2) Jak na stron? -> "Strona istnieje od 29.01.2009 roku" to malusienko, ?e tak powiem informacji.

3) T?o Ci si? dubluje pod koniec, logo nie pasuje do reszty, tak jak i obrazki kategorii newsów, ogólnie jak na "fantasy" zbyt cukierkowo -> lepiej t? ?ó?? do wyboru ustawi? na sta?e lub jako domy?lna kolorystyka.

4) "Jedyna taka strona o Fantasie" -> nie powinno by? "Jedyna taka strona o Fantasy" ? Nie spotka?em si? osobi?cie z okre?leniem "o Fantasie".

http://dropdire.pl
poki289
Ojj co? sie syp?o.
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/deragon/public_html/brisingr.yum.pl/themes/Domyslny/theme.php on line 14

Edytowane przez poki289 dnia 11.07.2010 16:38:55

www.add-ons.pl
Deragon
1) Zamiast "lubi? bawienie si? w kodach itd." popraw taki przyk?adowy kwiatek:

width=0800px'

Ojj co? sie syp?o.
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/deragon/public_html/brisingr.yum.pl/themes/Domyslny/theme.php on line 14

Ju? jest poprawione ;]

2) Jak na stron? -> "Strona istnieje od 29.01.2009 roku" to malusienko, ?e tak powiem informacji.

Prosz? czyta? uwa?nie:
Jeszcze nie dawno strona by?a po?wi?cona tylko Dziedzictwu i to dlatego tak jest na razie ma?o informacji o innych ksi??kach

3) T?o Ci si? dubluje pod koniec, logo nie pasuje do reszty, tak jak i obrazki kategorii newsów, ogólnie jak na "fantasy" zbyt cukierkowo -> lepiej t? ?ó?? do wyboru ustawi? na sta?e lub jako domy?lna kolorystyka.

Hmm, pewnie rozdzia?k? masz wi?ksz? ni? przystosowa?em. Zaraz poprawi?. Co do kolorystyki i stylu, no wiesz w ko?cu po to zrobi?em t? zmian? by sobie ka?dy móg? wybra? tak?, jaka mu si? podoba.

4) "Jedyna taka strona o Fantasie" -> nie powinno by? "Jedyna taka strona o Fantasy" ? Nie spotka?em si? osobi?cie z okre?leniem "o Fantasie".

Te? si? tak odmienia i wstawi?em tak? nazw? a nie inn? z powodu "?adniejszego" brzmienia. Ale jest poprawnie, wi?c si? nie martw ;]

Dzi?ki, ?e kto? to ruszy? wgl ;]

poki289
Mnie si? tam podoba, prosto i do celu Pfft
Chodz te logo mi troszk? nie pasuje do tej skórki.

www.add-ons.pl
Deragon
Hmm, dobra te nazwy "Fantasy" poprawi?em. Mo?e i to troch? g?upio brzmi no ale.

Mnie si? tam podoba, prosto i do celu Pfft

Bardzo dzi?kuje ;]

Chodz te logo mi troszk? nie pasuje do tej skórki.

Hmm, mam zamiar popracowa? nad nowym ;]
Edytowane przez Deragon dnia 11.07.2010 20:43:30

eldiablo
Hmm, dobra te nazwy "Fantasy" poprawi?em. Mo?e i to troch? g?upio brzmi no ale.

Nie wiem czy g?upio, to nie moje klimaty, ale wedle tego co pami?tam ze szkolnych lat, tacy fantasy-maniacy byli w klasie Wink , "Serwis o Fantasy" brzmi zdecydowanie bardziej poprawnie, ni? "serwis o Fantasie (pierwsze s?ysz? tak? odmian?, tak jak i fantasa w bannerze)", ja bym poprawi? ten napis w logu.

Co do tego t?a, o którym wspomina?em, tak to wygl?da u mnie. W gwoli ?cis?o?ci:
Hmm, pewnie rozdzia?k? masz wi?ksz? ni? przystosowa?em.

Pami?taj ?e panoramiczne LCD to w wi?kszo?ci standard. Tak jak i wysokie rozdzia?ki. Poni?ej screen jak to wygl?da u mnie, ?eby? mia? nad czym my?le? Pfft, przy poprawkach Cool -> 1680x1050px

img514.imageshack.us/img514/2738/20100711213119.jpg

http://dropdire.pl
bartek124
Powiem tyle, adres/nazwa strony wr?cz wpada w oko. Gorzej z zapamietaniem Pfft
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Deragon
hehe, ka?dy tak mówi ;D Ale s? gorsze nazwy jeszcze ^^

eldiablo, wci?nij mocno F5. Wsz?dzie by?o poprawione "Fantasy". Tylko t?o mi jeszcze zosta?o do poprawki.

Wiadomo?? doklejona:
Dobra, troch? rzeczy pozmienia?em ;] Ocenia? prosz? ^^
Edytowane przez Deragon dnia 12.07.2010 12:00:42

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl