ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Strona na has?o?
qixxip
Da?o by si? ustawi? stron? na has?oWink? Tak aby nikt komu nie podam has?a nie móg? tam wej??Smile. Prosz? bardzo o pomocCool!!!

Co wspolnego z "B??dy i Korekty" ma ten temat?? Przenosze/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 30.12.2005 14:19:15

www.qix.com.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 01:51:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Pewnie... masz to ju? w PF. Je?li utworzysz grup? o nazwie Moi zaufani i do tej grupy dodasz swojego najlepszejszego przyjaciela na ?wiecie (mnie) i jedn? ze stron uczynisz dost?pn? tylko dla tej grupy, to...

Mo?na te? zrobi? to na zasadzie ID usera...
as

qixxip
A na zasadzie podam nr. IP i tylko te, które podam b?d? mog?y wchodzi?Wink. Czy tak si? nie da?CoolA poza tym jak zrobi? to wszystko co napisa?e?. Mianowicie wiem jak si? dodaje u?ytkownika do grupy, ale jak np. zrobi? cytuje : jedn? ze stron uczynisz dost?pn? tylko dla tej grupyMo?e mi kto? ja?niej to wyja?ni?Wink
Edytowane przez qixxip dnia 30.12.2005 14:16:45

www.qix.com.pl
Pieka
qixxip napisa?/a:
A na zasadzie podam nr. IP i tylko te, które podam b?d? mog?y wchodzi?Wink. Czy tak si? nie da?Cool)

Mozesz zbanowac wszystkie IP i potem sukcesywnie odbanowywac te, ktore moga wchodzic Grin

A poza tym jak zrobi? to wszystko co napisa?e?. Mianowicie wiem jak si? dodaje u?ytkownika do grupy, ale jak np. zrobi? cytuje : jedn? ze stron uczynisz dost?pn? tylko dla tej grupyMo?e mi kto? ja?niej to wyja?ni?;

Tworzysz grupe userow, a nastepnie ustawiasz widocznosc danej strony/linka na ta wlasnie grupe.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qixxip
Mianowicie jak mam cytuje : Tworzysz grupe userow, a nastepnie ustawiasz widocznosc danej strony/linka na ta wlasnie grupe.Frown. Mam ju? gotow? grupe i u?ytkowników w niej, ale jak mam ustawi? dany link dla danej grupyCool?????????????????

www.qix.com.pl
as
Powiedzmy, ?e tworzysz Stron? Informacyjn? (dodatkow?) o nazwie Private. Jako zawarto?? tej strony wpisujesz pewn? kombinacj? liczb, która po wpisaniu do kuponu lotto da wygran? o wielomilionowej warto?ci (dlaczego niby masz to robi? ?... bo masz taki gest). Stron? t? dodajesz do menu Strony G?ównej w postaci linka (adres strony b?dzie podany zaraz po jej utworzeniu). Zanim to jednak zrobisz, to na dole tej Strony Informacyjnej decydujesz w pewnym okienku, i? ta strona ma by? widoczna dla grupy u?ytkowników zwanych Czubki (a jak ju? masz to napisane wy?ej, ja zosta?em honorowym i jedynym cz?onkiem tej grupy). Je?li to wszystko zrobisz jak napisa?em, to po zalogowaniu si? na Twojej stronie jako jedyny zobacz? w menu Strony G?ównej link o nazwie Private, i jako jedyny b?d? szcz??liwym posiadaczem ca?kiem sporej fortuny...

To ja tez prosze o dopisanie do tej elitarnej grupy!! Pfft /Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 30.12.2005 18:48:49
as

qixxip
Nic nie rozumiem, jak mam zrobi? t? strone informacyjn?, nie moge po prostu ustawi? mojej strony g?ównej na has?oFrown. Wyja?nijcie mi to tak, abym zrozumia?, bo nie jestem jakim? specem od CMS'ów i tworzenia stronWink.

www.qix.com.pl
as
Jak to stron? g?ówn? ?... nic nie wspomina?e? wcze?niej o stronie g?ównej. Ty si? musisz zdecydowa? chopie najpierw co chcesz zrobi?. Nie powiniene? pisa? postu i tak deklarowa? swoje oczekiwania wzgl?dem uzyskania pomocy, ?e co jedna Twoja wypowied?, to zalew nowych faktów i inkszych inkszo?ci. Je?li jeste? taki roztrzepany, to pozostaje Ci tylko GG, gdy? w tym wypadku Admini zamkn? temat, s?usznie uznaj?c Ciebie za osob? niepoczytaln?. Czym innym jest ustawi? Stron? G?ówn? na has?o za pomoc? standardowych narz?dzi dost?pnych w PF (np. prace na serwerze), a czym innym wykona? jak?? stron?, która b?dzie dost?pna tylko zaufanym userom...

edit//... tu masz moje GG (6472014). Je?li masz w?osy pod pachami i w pachwinie to? jest du?y chop i my?l?, ?e si? dogadamy jako
Edytowane przez as dnia 01.01.2006 16:32:37
as

Shaolin
Je?li chcesz, ?eby ca?a strona by?a na has?o, mo?esz na przyk?ad w??czy? maintenance mode (tryb konserwacyjny), a potem z poziomu panelu admina dodawa? konta u?ytkowników, którzy maj? mie? dost?p do strony i nada? im prawa administratorów. Wtedy b?d? mogli si? logowa? pomimo trybu maintenance, a inni, nieuprawnieni, zobacz? tylko wiadomo??, któr? ustawiasz równie? w panelu adminaSmile
working

qixxip
Dobrze bardzo przepraszam nie chce aby mi zamykali temat. Wi?c nie uzyskam pomoc ze strony forum, poniewa? jak napisze, ?e czego? nie rozumiem albo nie zrozumiemy si? na wzajem temat zamkni?ty. Spróbuje ostatni raz, chce aby moja strona by?a na has?o, ?eby jak kto? b?dzie próbowa? na ni? wej?? (oboj?tnie kto) b?dzie musia? poda? has?o (samo has?o bez u?ytkownika, albo z jak si? nie da bez). Prosz? ostatni raz o pomoc!!!Jeszcze jedno gdzie jest ten tryb konserwacyjny, wi?c jak w??cze ten tryb to tylko administratorzy beda mieli dostep czy co?
Edytowane przez qixxip dnia 01.01.2006 18:35:35

www.qix.com.pl
as
Czemu Ty jeszcze kombinujesz... das?em Ci nr. GG wi?c skorzystaj z niego. Na tym Forum zawsze si? pomaga, ale Ty nale?ysz do grona tych (wida? to po Twoich postach), którym ci??ko idzie... Wi?c aby nie obci??a? serwera na którym znajduje si? Support zbyt wielk? ilo?ci? postów o ja?owej tre?ci, zaproponowa?em Ci spotkanie na GG. Jak ju? za?apiesz na GG o co biega, to wtedy na tym Forum napiszesz pi?kny post lub news z dok?adnym opisem typu step by step o zak?adaniu hase? na stronie, co przyniesie Ci powa?anie u Adminów i awans na Moderatora...
as

qixxip
Pana as nigdy nie ma na gg.Frown Próbuje ju? ok. tygodnia i nic.Sad

www.qix.com.pl
as
Bo jeste? ma?o przewiduj?cy... mo?e ten as ma status niewidoczny? Aby go z?apa? trzeba wys?a? mu pod jego nr. GG jaki? inforek np. jeste? ? i czeka? a? si? odezwie...
as

scorpio70
PA/zarzadzanie strona/g?owne ustawienia/Otwórz jako Stron? G?ówn?... i tu podajesz nazwe maintenance.php i b?dziesz mia? tak jak: http://z-themes.p...enance.php
chyba o to chodzi.... a ja poprosi?em kiedy? o pomoc w podobnej sprawie, popatrz http://www.cms-it...post_14834 i wida? to nie jest takie ?atwe do zrobienia Sad

www.workfit.pl
zszywak
a dlaczego nikt z Was nie pomy??a? o tym, ?eby zabezpieczy? po prostu katalog ze stron? w cPanel-u? cPanel -> Katalogi zabezpieczone haslem, nada? tam uzytkownika i has?o, poda? te dane osobom, ktore mog? wej?? na stron?, i po k?opocie. Nie upowa?nione osoby nawet nie zobacz? strony.

http://z-themes.pl
as
Odpowied? jest prosta @Zszywak... przynajmniej w moim przypadku (nie uogólniam, bo wiem ju? ?e tego nie lubisz) - ja nie wiem co to jest cPanel ?!?!?!?
as

scorpio70
as napisa?/a:
Odpowied? jest prosta @Zszywak... przynajmniej w moim przypadku (nie uogólniam, bo wiem ju? ?e tego nie lubisz) - ja nie wiem co to jest cPanel ?!?!?!?

no wi?c sprawdzi?em...bo ju? te? chcia?em zadac to pytanie..cPanel jest to PA u dostawcy Hostingu...i tam faktycznie istaniej mo?liwo?? zabezpiecznia ka?dego folderu dodatkowym has?em.

www.workfit.pl
qixxip
No tak dzi?kuje bardzo scorpio70Smile, ale jeszcze nie oto dok?adnie mi chodziWink. Mianowicie chc? aby strona by?a na has?o ale samo has?o nie ?e trzeba wpisa? u?ytkownika, tylko abym napisa? jakie? has?o i wejdzie czy tak si? nie daFrown. Jeszcze jedno na czym polega ta opcja w ustawieniach rejestracji "Wymaga? aktywacji u?ytkownika przez Admina?" bo mi to w ogóle nie dzia?aSad. Aha czy mog? zrobi? tak aby ka?dy kto si? rejestruje musia? poda? swoje imi? i nazwisko?Wink

P.s. Do Pana as pisa?em wiele razy ale ani razu nie otrzymalem odpowiedziCool

www.qix.com.pl
as
Musz? odpowiedzie?, bo kwestia formalna tego wymaga. Czy? Ty si? w?ciek? ~qixxip, czy co ???...nie tytuuj mnie Pan. Wszyscy na Supporcie s? na Ty. Je?li mimo tego nie umiesz prze?ama? si? do ko?ca, to proponuj? Ci knif, który sam stosuj? - u?ywam Wy, On, Ona, Oni, Ty, Ci z du?ej litery a nazwy userów pogrubiam... to jest mój sposób na okazanie swojego szacunku komu? innemu (ale wcale tego nie musisz robi?, bo to nie jest wymóg regulaminowy Supportu).
as

scorpio70
kochani moi...nie zostawiajcie info na GG gdy? juz od paru tygodni ten system zostawiania wiadomo?ci nie dzia?a...wi?c nie macie na co liczy?, ?e wiadomo?? wys?ana przez was do nie zalogowanego w tym momencie u?ytkownika GG, dotrze. Pozdrawiam

www.workfit.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl