Zobacz temat
|
Otwórz jako Stron? G?ówn?....
|
|
| scorpio70 |
Dodany dnia 29.12.2005 12:30:33
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Data rejestracji: 14.11.2005 01:43 |
mam pytanie czy jest mo?liwo?? by pierwsz? wy?wietlan? strona by?a strona z logowaniem i z rejestracj?....podobnie jak jest na stronie z-Themes szanownego @Zszywaka. Wiem ?e strona jego jest w budowie i dlatego tak wygl?da, ale pomys?alem sobie ?e to dobry pomys? aby go?cie nie ogl?dali zawarto?? strony bez uprzedniego sie zalogowania na niej. Otworzy?em nowy temat, gdy? frazy w wyszukiwarce typu: strona g?ówna, pierwsza strona, strona....nie przynosz? rezultatu w poszukiwaniu odp na moje pytanie. I jeszcze jedno, jak si? nazywa ten "panel" z logiem, z przekierowaniem na news.php wy?wietlaj?cy si? po zalogowaniu? Mo?e to b?dzie wska?ówka do dlaszego szukania.... pozdrawiam 1. Znalaz?em...to sie nazywa preloader i trzeba w ustawieniach w PA/zarz?dzanie stron?/g?ówne ustawienia zmieni? otwieranie na maintenance.php. Tylko ?e nadal nie mo?na si? z preoladera zarejestrowa?, a to mi w?asnie chodzi... co mog? zrobi??? 2. Zauwa?y?em tak?e z preloadera po zalogowaniu nie mo?na wej?? na stron? g?ówn?, chyba ?e si? wpisze r?cznie news.php....jak to zmieni? ?eby nie by?o r?cznie?? 3. Chyba wiem jak to zrobic trzeba stworzy? now? np: stona.php gdzie musi by? kod rejestracji logowania i jakis tam opis...pózniej w PA/zarz?dzanie stron?/g?ówne ustawienia zmienam otweiranie na strona.php.... tak sobie g?o?no kombinuj?, ale nie wiem czy dobrze..... ale nawet je?li tak to dalej tego nie zrobi? mo?e jest jakie? inne rozwi?zanie ?? Edytowane przez scorpio70 dnia 29.12.2005 23:27:25 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 07:59:37
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| scorpio70 |
Dodany dnia 05.01.2006 23:57:20
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Data rejestracji: 14.11.2005 01:43 |
Prosz? o zamknecie tematu....zrezygnowa?em z tego pomys?u. Dzi?kuj? |
|
|
|
| JazOOn |
Dodany dnia 06.01.2006 07:47:23
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
zgodnie z ?yczeniem..... |
|
|
|
| Przejdź do forum: |