ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mod Sprzedam-Kupie-Zamienie
issen
Poszukuje modu który umo?liwiw? by umieszczenie na stronie ofert, sprzeda?y kupna zamiany(na podobizne np anonsów). Co? podobnego jak newsy tylko bardziej zaawansowanego. ?eby oferty po tygodniu si? same usówa?y.
Edytowane przez Pieka dnia 28.02.2007 12:12:10

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:08:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shiro
Zobacz ma www.ausimods.net tam jest taki modu? classifieds czy jako? tak on w?a?nie do tego s?u?y nawet zdj?cia produktów si? da dodawac chyba, jakbys nie zna? angielskiego to wyslij mi maila to ci go prze?le.
http://www.storytellers.pl

scorpio70
a mo?e warto obejrze? si? za sklepem internetowym....s? takie darmowe...jak chcesz mog? Ci przes?a? skrypt (wsio po Polsku)

www.workfit.pl
Dytryk_z_Bern
Insalujesz OsCommmerce i masz spokój... PHP-Fusion to nie do tego raczej...
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
only79
shiroxxx napisa?/a:
Zobacz ma www.ausimods.net tam jest taki modu? classifieds czy jako? tak on w?a?nie do tego s?u?y nawet zdj?cia produktów si? da dodawac chyba, jakbys nie zna? angielskiego to wyslij mi maila to ci go prze?le.

Chyba nie mog? znale?? na podanej stronie, a bardzo mnie interesuje taki mod.. mog?by? pomóc i go gdzie? zamie?ci?? Dzieki i pozdrawiam

Shiro
Teraz jego strona to http://www.ausimo... i jest tam po rejestracji i zalogowaniu w dziale downloads. Nawet oscommmerce przerobiony na wspó?prace z fusionem a tu zamieszczam ci classifieds (Nie testowa?em tej wersji).
Shiro dodał/a następującą plik:
ALPHA3_classifieds_panel[441].zip [51.92kB / 688 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 28.02.2007 12:11:48

lolek1
Shiro napisa?/a:

Jak mo?na tam ?ci?gn?? ten modu?, zalogowa?em si? ale jako? nie mog?, prosz? o pomoc.

Pieka
lolek1 napisa?/a:
Shiro napisa?/a:

Jak mo?na tam ?ci?gn?? ten modu?, zalogowa?em si? ale jako? nie mog?, prosz? o pomoc.

Przeciez masz powyzej jako zalacznik!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lolek1
A faktycznie, nie zauwa?y?em.
Mam pytanie jak to zainstalowa?, czy jako now? wtyczk? bo je?li tak to po przes?aniu plików na serwer wchodz?c w zarz?dzanie wtyczkami nad oknem Wtyczki widnieje taki b??d

Warning: include(../infusions/classifieds_panel/locale/English.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/user/public_html/www/infusions/ALPHA3_classifieds_panel[441]/infusion.php on line 18

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../infusions/classifieds_panel/locale/English.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/user/public_html/www/infusions/ALPHA3_classifieds_panel[441]/infusion.php on line 18

Co mam dalej zrobi? ??

Pieka
Zmienic nazwe tego panela na taka: classifieds_panel.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lolek1
Teraz zainstalowa?o poprawnie. Czy jest do tego jaki? polski opis dzia?ania ???
Dzi?ki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Pieka
lolek1 napisa?/a:
Teraz zainstalowa?o poprawnie. Czy jest do tego jaki? polski opis dzia?ania ???
Dzi?ki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Po glowie mi chodzi, ze Shaolin miala to tlumaczyc, ale nie jestem pewny..
Zobacz tez cos takiego:
INF-Mini Market

Mini Market pozwala u?ytkownikom na sprzedanie swoich artyku?ów po cenie najwy?szej licytacji.
Administracja (kasowanie sprzedanych lub niedozwolonych artyku?ów) nast?puje z widoku listy artyku?ów.
r6; Oferta wzrasta po prostu po dodaniu nowej oferty przez tego samego u?ytkownika.
r6; Wej?cie do licytacji i dodawania nowych artyku?ów przez link "Pregl?d Mini Marketu" w panelu.
r6; Artyku?u mo?na edytowa? i usuwa?, ale dokona? tego mo?e osoba, któa je doda?a lub administrator.
Licencja: GNU/GPL Autor: Peter Bruggink (IceMania) Wersja: v1.1
Dodano: 30.06.06 Pobra?: 110 Pobierz (7.31KCool

Znajdziesz to w Laboratorium.
Edytowane przez Pieka dnia 09.03.2007 18:26:51
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lolek1
Dzi?ki bardzo Pieka za wszystkie informacje. Znalaz?em tego infusiona i dzia?a super.
Mam jeszcze pytanie, jak zrobi? aby zainstalowany infusion znajdowa? sie tylko na jakiej? podstronie a na g?ównej umie?ci? bym odno?nik w nawigacji a drugie pytanie to czy mo?na zainstalowa? 3 razy ten modu? np zmieniaj?c jego nazw? na marketplace_panel 1, marketplace_panel 2 itp aby podczas przesy?ania na serwer nie nadpisa?o poprzedniego pliku.
Mam nadzieje ?e to nie s? g?upie pytania. Dzi?ki.
Pozdrawiam

Pieka
lolek1 napisa?/a:
Dzi?ki bardzo Pieka za wszystkie informacje. Znalaz?em tego infusiona i dzia?a super.
Mam jeszcze pytanie, jak zrobi? aby zainstalowany infusion znajdowa? sie tylko na jakiej? podstronie a na g?ównej umie?ci? bym odno?nik w nawigacji a drugie pytanie to czy mo?na zainstalowa? 3 razy ten modu? np zmieniaj?c jego nazw? na marketplace_panel 1, marketplace_panel 2 itp aby podczas przesy?ania na serwer nie nadpisa?o poprzedniego pliku.
Mam nadzieje ?e to nie s? g?upie pytania. Dzi?ki.
Pozdrawiam

1. W ten sposob dziala wiekszosc wtyczek.
2. Nie, tak sie nie da ze wzgledu na to, ze korzysta z bazy i za kazdym razem nadpisalbys tabele.
Mozesz to zrobic poprzez klonowanie, ktore jest juz opisane na forum.
Cos takiego mozna zrobic tylko dla panela, ktory wylacznie "wyswietla" dane pobierane z bazy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lolek1
Dzi?ki za wszystkie odpowiedzi.
Chcia?bym wprowadzi? ma?e zmainy odno?nie jego dzia?ania.
1.Czy mo?na zrobi? tak aby tutu?y ofert albo ilo?c ofert by?y widoczne dla wszystkich a udzia? w licytacji tylko dla u?ytkowników??
2. I czy mo?na zamieni? odno?nik w aukcji "Licytuj" na "kontakt"(zmieni? nazw? to wiem jak) aby prowadzi? do profilu u?ytkownika??
3. I czy mo?na wystawianie ofert ograniczy? czasowo przez admina np ?e b?d? wy?wietlane przez 12 dni ?

Dzi?ki za pomoc.
Pozdrawiam

sbuczkowski
Pieka napisa?/a:
Zmienic nazwe tego panela na taka: classifieds_panel.

Ale co trzeba dok?adnie zmieni? i gdzie? Bo ja ju? po wej?ciu do infusion mam takie b?edy nad panelem "wtyczki".

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Piliniak
to chyba wina tego ze nie jest to przystosowane do noweg ophp-fusion. mam to samo...

szablonyallegro.net
zofia_g
Witam Smile) panowie pobralem wlasnie tego moda Wink) i wszystko og gdyby nie b?ad podczas dodawania nowych kategorii jak i subkategori Duplicate entry '0' for key 1The category was succesfully created ;/ pomo?e kto? z tym problemem? nie chcia?em zasmiecac forum dlatego pisze tutaj Smile) serdecznie pozdrawiam :]

przerabiarka
Hehe
Ka?demu wy?wietla si? inny b??d. Mi te?.
Wszystko ?adnie mi zainstalowa?o, doda?em kategori?, wchodz? w dodanie og?oszenia i tu pojawia si? b??d:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wszystkie pola wype?nione.
Co trzeba zrobi?? Prosz? o pomoc.

A ja prosze o stosowanie zasad pisowni oraz odpowiednich tagow./Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2008 14:18:28

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
?ci?gnij sobie moda ze strony autorskie nale?y si? zarejestrowa? dostaniesz za to 100gold punktów, a tyle on kosztuje, wersja wstawiona tutaj ma b??dne tabele w pliku infusion.php jest przypisany klucz, ale brak jego warto?ci startowej, b?d? auto_increment. Przynajmiej te komunikaty znikn?.
Jest te? na mojej stronie w downloads zmodyfikowany, Ty jednak nie kwalifikujesz si? do udost?pnienia.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl