Zobacz temat
|
Podstrona z opisem, komentarzami i ocenami do linków
|
|
| nullo |
Dodany dnia 10.05.2010 19:10:58
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 14 Data rejestracji: 08.04.2010 22:49 |
Hej, koledzy! Niestety nie znalaz?em nic podobnego, tote? pytam. Mianowicie - jak zrobi? podstron? z opisem, komentarzami i ocenami do linków? Próbuj? zrobi? to wzoruj?c si? na innych podstronach takich jak photoalbum.php, articles.php itd. ale niestety mi to nie wychodzi ![]() Wyt?umacz? to na zasadzie dzia?ania articles.php: Wyobra?my sobie, ?e widzimy kategorie artyku?ów. Wybieramy t?, która nas interesuje. Widzimy wtedy ró?ne artyku?y - wybieramy ten, który nas interesuje i przenosi nas do jego podstrony, a tam mamy w?a?ciw? tre?? artyku?u, komentarze i oceny. Chcia?bym zrobi? to samo z linkami, niestety jak ju? pisa?em - nie idzie mi to. W standardzie po klikni?ciu w link przenosi nas do jego url'a. Ja w?a?nie chcia?bym, ?eby przenosi?o nas na podstron? z jego opisem, ocenami i komentarzami. Wiem, ?e musz? wykona? stosowne zapytanie do bazy danych, itd. W zasadzie, to potrzebuj? jednej prostej wskazówki, dalej sobie poradz?. Bardzo prosz? o wyrozumia?o?? i przepraszam, je?li taki temat ju? istnieje (ale mam nadziej?, ?e nie istnieje, bo ju? du?o czasu po?wi?ci?em na szukanie). Wiadomo?? doklejona: Problem rozwi?zany. Znów pomóg? mi szygmon, za co mu serdecznie dzi?kuj?. Za??czam plik weblinks.php.
nullo dodał/a następującą plik:
Edytowane przez nullo dnia 11.05.2010 00:08:09 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 06:14:09
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |