ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Extreme Pack III - we crashed your world wide web presence
zer0
extreme-fusion.pl/fusion_images/epIII.gif
eXtreme-pack jest jednym z najbardziej po??danych modyfikacji PHP-Fusion w?ród nie tylko Polskich u?ytkowników. Wersj? 5.01 ?ci?gne?o oko?o 700 u?ytkowników, natomiast wersj? EP II (v6.00.110) ?ci?gn??o a? 4000 u?ytkowników i ka?dy z nich jest zadowolony. W paczce znajduj? si? najbardziej przydatne modyfikacje i nasze twory w postaci wtyczek.

Co tu du?o pisa?: jak zawsze rewolucja. Radykalnie zmienione jest prawie wszystko. Zreszt? sami zobaczcie:
- Anty Lame System
- podkategorie w downlaod
- wbudowany system punktowy EPS
- notyfikacja na forum
- ostrze?enia
- wiele wiele innych (ca?a lista dost?pna jest w changeLog w pliku readme)

README PL
README EN

eXtreme-fusion Crew
Edytowane przez zer0 dnia 26.12.2005 21:38:44
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 19:12:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
Oto ca?a historia EP III
Psze pa?stwa teoretycznie o 19.38 czasu ?rodkowoeuropejskiego nast?pi? poród, matka - eXtreme crew nada?a mu imie ponad wszelkie imie eXtreme pack III, mówi ?e jej dziecko jest najlepsze [wszystkie poprzednie s? kochane, niby ?adnego si? nie wyró?nia, ale tego nie sposób kocha? wyj?tkowo]. Lekarze i specjali?ci [u?ytkownicy] w skali Apgar przyznali mu nast?puj?ce punkty: kolor skóry - 2 [dowolny, co kto lubi, zmieniasz kiedy chcesz, czy Twoje dziecko to potrafi??Pfft], puls - 2 [idealny i z ka?dym ?ci?gni?ciem si? stabilizuje], reakcja na bod?ce - 2 [wszystkie odruchy prawid?owe, nie stwierdzono nieprzewidzianych dzia?a?], napi?cie mi??ni - 2 [co prawda nie wykonuje samodzielnych ruchów, ale wydane polecenia realizuje bardzoe szybko], oddychanie - 2 [w?a?ciwie tylu ludzi go ju? maltretuje, ?e matka boi si? o to czy nie dostanie zadyszki], ogó?em 10/10 - idealne dziecko. Mamusia jest szcz??liwa i ma nadziej?, ?e dziecko osi?gnie co? w ?yciu i zostanie kim? wielkim. Po poszukiwaniach stwierdzono ?e dawc? nasienia [czytajcie jak chcecie mo?e by? ojcem] jest Digitanium.

wierzcie lub nie ale to prawda Wink
Edytowane przez SebaZ dnia 26.12.2005 21:55:36
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

metaxy
jak to mi?o odbiera? taki poród Smile

http://blog.metaxy.eu/
sonar
tylko te pepowinka taka troche dluuuuuuga Wink Pfft
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
Dytryk_z_Bern
Jako? nie mog? tego zainstalowa? na localhost, pod AppServ Shock Informuje o nieprawid?owych atrybutach plików... tylko, ?e pod Windowsem Shock
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Grzes
Pliki maj? atrybut tylko do odczytu. Po odznaczeniu ?miga Pfft

Dytryk_z_Bern
Ju? zauwa?y?em Grin
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
SebaZ
no to jest "wina" WinRar'a bo on pliki ?ci?gniete z sieci zawsze rozpakowuje w trybie tylko do odczytu i dlatego tak jest :]
gdzie? mo?na chyba to przestawi? Pfft
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

biomatek
?ci?gn??em, zainstalowa?em. Efekt? 10 razy d?u?sze ?adowanie si? strony. Polecam tylko osobom posiadaj?cym wydajny serwer. Cho? same modyfikacje naprawd? ?wietne. Ale na pewno nie s? wa?niejsze od szybkiego wy?wietlania strony. Jako? si? bez nich obejd? Smile

Hayne
@up
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

tez sie zastanawiam :]

@Dytryk
ja dochodzilem do tego 3 dni :]

[quote]sonar napisa?:
nie jestem tu lubiany bo jestem z EC...[/quote]
ja tez Grin
[quote]wooya_w_signie napisa?:
Smile NIE LUBIE LUDZI Z EC Wink[/quote]
jak ja lubie te podpisy :]

http://extreme-fusion.pl/news.php
as
U nos na grubie (robia na KWK "Jankowice") te? jest EC, yno ?e to je Elektro-Ciep?ownia. Ja ich te? nie lubia, bo s?abo grzej? woda i nie mogymy si? po wyje?dzie wymy? do porz?dku...
Edytowane przez as dnia 27.12.2005 21:52:54
as

biomatek
Wa?ne pytanie - czy mog? zainstalowa? pojedyncze modyfikacje, np. extreme theme editor? wrzuc? infusins i powinno dzia?a?. Jak my?licie?

SebaZ
akurat to tak bo nie u?ywa bazy danych

Chopin
a czy na PHP4 i MySql4 pojdzie??

SebaZ
najnowsze PF 6 wykorzytsuje PHP5 wiec nie zalecane jest php4

Chopin
ale czemu?? moze jednak pojdzie??

SebaZ
pój?? pójdzie ale moze nie dzia?a? prawid?owo w niektórych momentach - rozumiesz??

Wooya
Na razie nie stwierdzilem, aby pd PHP4 co? nie chodzi?o. A posiadam na localhocie wersje minimalna jaka PF wymaga.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

SebaZ
A posiadam na localhocie wersje minimalna jaka PF wymaga.

masz jak? PF wymaga, ale przyznam szczerze ?e nie wiem czy w EP nie ma nic tylko z PHP 5....

Ja jestem jednak za PHP5

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl