ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.oxmagazine.dbv.pl - official xbox magazine
oxmagazine
Witam zapraszam uzytkownikow xbox 360 oraz innych userow na moja strone + forum www.oxmagazine.db... strona dopiero sie rozwija ale juz idzie coraz lepiej . Chetnie przyda sie GRAFIK i dobry operator PHP-Fusion poniewaz szukam dobrych dodakow . Zapraszam na strone .

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - khaman 30.04 - 10:56

Edytowane przez oxmagazine dnia 30.04.2010 10:57:29

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:04:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krystian1988
Jak Twoja pisownia jest taka sama jak na supporcie to a? si? wchodzi? nie b?dzie chcia?o.

Popraw posta.

Nic si? nie myli?em brak polskich znaków nawet na stronie....

Moja ocena strony 0,5 z 10...
Edytowane przez krystian1988 dnia 30.04.2010 11:20:31
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

jakyb
Mi nie podoba si? zegar na stronie jest nie potrzebny jak kto? chce godzin? zobaczy? zobaczy w systemowym zegarku, nast?pnie ta nawigacja pokombinuj jaka? swoja bo ta gotowa jest oble?na w tym panelu (za w?ska do ca?ego panelu) i ta ich reklama, oraz za du?o reklam masz na stronie.

http://trinity-tech.pl
eldiablo
Podoba mi si? ten fragment:
Mam nadzieje ze bardzo wam sie to spodoba poniewaz zajelo mi to bardzo duzo czasu. Jest ta storna dla konsolowiczow xbox 360 jak tej konsoli nie masz to tez masz prawo sie zarejestrowac moze cie zachecimy do kupna naszej konsoli .

Co to jest storna ?? Gdzie przecinki ?? Gdzie polskie znaki ?? Mo?liwo?? rejestracji bez posiadania konsoli - szacun !! "Naszej konsoli" ?? Mo?na gdzie? j? zobaczy?, po ile sprzedajecie ??

Ca?a strona to zgroza!! A? tak Ci si? nie podoba polska pisownia, wiem ?e szybciej pisa? bez "ogonków" ale bez przesady...

Nawet w shoutboxsie Ci pisz?: "Sk?adnia zaj...sta", "troche niedopracowane".

http://dropdire.pl
oxmagazine
Oto chodzi ze nie mieszkam w Polsce i nie mam polskiej klawiatury wiec nie moge przecinkow pisac itp. Wybaczcie a strona slaba bo sam ja robie bez zadnej pomocy staram caly czas sie ja ulepszac.
Edytowane przez Pieka dnia 30.04.2010 13:41:47

outchorn1
Bannery wogól? nie wy?rodkowane, bez urazy ale layout równie? nie zachwyca. Brak Polskich znaków. Skoro chcesz ju? robi? stronk?, polsk? stronk?, ustaw polski j?zyk systemu i do polskich znaków wykorzystuj klawiatur? ekranow?. Jest to raczej rozwi?zanie tymczasowe. A klawiatur? mo?na zamówi? na polskim allegro i ci przy?l? gdzie chcesz.... Co do Loga... powiem ci, ?e taki obrazek znajd? w 3s w google. Zanim og?osisz jak?kolwiek stron? popracuj nad ni?... troch? d?u?ej, na ten moment nie widz? ani sensu rejestrowania (nie ma co przyci?ga? ludzi), ani ewentualanego wchodzenia regularnego na t? stron?.

Pozdrawiam.
Edytowane przez khaman dnia 30.04.2010 14:39:44

www.naruto-kensei.pl
mario2009
Pocz?tki s? zawsze trudne Smile i nie przejmuj si? tymi komentarzami tylko rób swojeWink
Czytanie jest inteligentn? metod? oszcz?dzenia sobie samodzielnego my?lenia.

PE?NOMETRA?OWE filmy online - BEZ LIMITU

Chemikpil
Hm mam wra?enie, ?e bardziej ?e?cie go zniech?cili ni? pomogli.
@eldiablo mo?e lepiej by?o by wyrazi? swoj? opini? pomagaj?c zmieni? b??dy a ni?eli wystrzela? go? Nie ka?dy jest alf? i omeg?. Przepraszam ale moim zdaniem twojego postu nie nale?y traktowa? jako opinii Smile Ale to tylko moje zdanie.
Dobra koledzy trafnie zauwa?yli. Strona dla polskich odbiorców, musi by? polsk? stron?. Bardzo ?le czyta si? taki tekst, co skutkuje tym, ?e nikt go nie czyta.Themu nie ma co ocenia? bo nie jest autorski, cho? niestety z banerem nie trafi?e?. Nie za bardzo si? wkomponowa? w to wszystko.
Kuleje te? tre??. Brak info na temat samej konsoli, zdj??, parametrów, przyda?y by si? te? popularne gry itp. itd. Mam wra?enie ?e za szybko chcia?e? z tym ruszy?. Na twoim miejscu najpierw zadba? bym o tre?? a potem otwiera? stron?.
No i najwa?niejsze pytanie. Czemu PF6 a nie PF7?
Podsumowuj?c. Przed tob? masa roboty, je?eli chcesz by co? z tego by?o. Od Ciebie zale?y czy dasz rad? czy twoja strona sko?czy marnie na internetowym ?mietnisku.
Pozdro.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
eldiablo
@chemikpl opinia jak najbardziej, klapa z pisowni?!, mo?e i za ostro, ale to nie dzia? "za r?czk?". Mnie takie ostre krytyki ciesz?, mobilizuj? do dalszego wyt??onego dzia?ania, szukania i my?lenia co polepszy?, poprawi?, doda? a co usun??. Jak co to sorry @oxmagazine je?eli za ostro pocisn??em.

@oxmagazine jeszcze jedna drobna uwaga, zmie? logo nie ze wzgl?du na jego by? mo?e nie wpasowanie si? do theme'a ale ze wzgl?du na jego oryginalnych w?a?cicieli -> serwis www.oxmonline.com (Official Xbox Magazine). Chyba ?e twój serwis jest oficjaln? polsk? wersj? tego magazynu.

http://dropdire.pl
Spaik
Witaj do naszej strony zostalo dodanych wiele zeczy wiec jak cos zabraknie prosze pisac .

Witaj Serdcznie na naszej stronie/Forum. Mam nadzieje ze bardzo wam sie to spodoba poniewaz zajelo mi to bardzo duzo czasu. Jest ta storna dla konsolowiczow xbox 360 jak tej konsoli nie masz to tez masz prawo sie zarejestrowac moze cie zachecimy do kupna naszej konsoli . Nasza strona jest caly czas ulepszana wiec beda mogly wystapywac rozne blokady jak znajdziesz jakis blad pisz na forum a zlikwidujemy go.Pozdrawiam P0L1SH_H3R0 nick na xbox 360 live P0L1SH H3R0 0 to cyfra zero wiec uwazaj jak piszesz!

Ehh Frown Normalnie a? nó? otwiera si? w kieszeni...
Popraw ortografie kolego bo nic z tej Twojej strony nie b?dzie.

Edit: Wiedzia?em ?e polski j?zyk jest j?zykiem trudnym ale ?eby a? tak ? Kolega nie potrafi sformu?owa? poprawnie zdania po polsku...
Marnie to wszystko widze...
Edytowane przez Spaik dnia 01.05.2010 09:32:04

krystian1988
Wydaje mi si? ?e jakby? chcia? znalaz?by? w internecie polski uk?ad klawiatury....
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl