ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Profile Zawodników (competitors_list_panel)
sl0niu
Witam,
Bardzo bym prosi? o wykonanie modu?u (wtyczki) Profile Zawodników. Chcia?bym, aby by?aby mo?liwo?? w panelu administracyjnym dodawania zawodników do bazy, a przy ka?dym profilu zawodnika takie informacje jak: Imi? i nazwisko, data urodzenia, miejsce urodzenia, pozycja (wybierana z listy Select), pole Wychowanek (z informacj? jakiego klubu wychowankiem jest dany zawodnik) oraz Poprzedni klub i oczywi?cie zdj?cie zawodnika. Profile poszczególnych pi?karzy pod adresem np. pilkarze.php?id=1.

Taki w?a?nie modu? mam na swojej stronie postawionej na jPortalu. Obecnie jestem w trakcie przenoszenia ca?ego serwisu na PF, st?d pro?ba o taki mod. Na pewno pro?ciej by?oby przerobi? go pod fusiona, ale sam nie dam sobie z tym rady, poniewa? nie znam struktury kodowej PF.

Prosz? o odpowied?.
Pozdrawiam!
Edytowane przez Pieka dnia 16.04.2010 20:34:25

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:08:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Szukamy, szukamy: http://www.php-fu...p;chars=50
Edytowane przez Pieka dnia 16.04.2010 20:31:31
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kefirek
W za??czniku daje wtyczk? instalujesz jak normalny infusions, dodajesz zawodników i w??czasz panel competitors_list_panel.

Przyk?ad dzia?ania na http://www.fusion...l/news.php panel o nazwie Kadra - spis zawodników
kefirek dodał/a następującą plik:
competitors_list_panel.zip [87.22kB / 997 Pobrane]

Edytowane przez kefirek dnia 04.08.2011 13:08:05

sl0niu
Chyba o to w?a?nie mi chodzi?o :)

Tylko mam pewien problem, w Panelu Admina (Wtyczki/Kadra) mam nast?puj?cy komunikat:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i nie mog? doda? kadry...

kefirek
Poprawi?em za??cznik da?em nowe pliki zamie? pliki odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz i b?dzie dzia?a?

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 16.04 - 21:03

sl0niu
Wielkie dzi?ki, o to chodzi?o Smile

A czy móg?by? doda? jeszcze pole "Pozycja" (wybierana z rozwijanej listy)?

I czy da si? zobaczy? ka?dego zawodnika z osobna? (tak jak na mojej stronie http://www.kolbus.../kadra.php)
Edytowane przez Pieka dnia 16.04.2010 21:01:50

bialy13
Wtyczka prezentuje si? ciekawie, lecz mam z ni? problem. Poni?ej przedstawiam w czym rzecz.
Wrzucam wszystko na serwer do kat.'infusions'. Instaluje.

Pierwszy problem pojawia si? tutaj, kiedy chc? wej?? do wtyczki w "Pocz?tku panelu administratora" nie widz? NAZWY wtyczki (rys. 2).

Mimo i? nie wida? nazwy da si? klikn?? i wej?? w administracje wtyczki.
Tu problem kolejny.
Nic nie wida?! Mog? dodawa? jakie? przyk?adowe nazwy (rys. 1) ale ju? edytowa? ani usuwa? si? NIE DA.

rys. 2
czarni.na15.pl/competitors_list_panel_2.jpg
rys. 1
czarni.na15.pl/competitors_list_panel_1.jpg

Wiadomo?? doklejona:
I jak pomo?e kto? z tym?
Edytowane przez bialy13 dnia 31.05.2010 07:43:43
http-czarni.png

www.czarni.eu
Borek99
sl0niu napisa?/a:
Wielkie dzi?ki, o to chodzi?o Smile

A czy móg?by? doda? jeszcze pole "Pozycja" (wybierana z rozwijanej listy)?

I czy da si? zobaczy? ka?dego zawodnika z osobna? (tak jak na mojej stronie http://www.kolbus.../kadra.php)

Ponawiam pro?b? oraz mam takie zapytanie odno?nie tego, ?e po zapisaniu zawodnika, chc? edytowa? dane i nie zmieniaj? si?.
Jedyne co mo?na to pole nazwa.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - foxi89 26.07 - 13:06

www.ogienwszopie.boo.pl
taz_org
Wtyczka dzia?a bardzo ?adnie, ale mam pewien problem. Próbuj? przerobi? to pod swoje potrzeby, ale nie mog? sobie z tym poradzi?.

Zamiast wagi, wzrostu i daty urodzin chc? zrobi? stopie?, przeszkolenie, kontakt oraz chcia?bym, aby zdj?cie zajmowa?o wi?ksz? cz??? tabelki (teraz jest 1/3 szeroko?ci tabeli). Z góry ustalone jakie warto?ci nale?y wpisa? w tych polach. Podpowie mi kto?, jak to mo?na przerobi??

dominho
Witam, a czy jest mo?liwo??, przerobienie tego tak, aby, gdy wybieram kadr? wy?wietla?a si? lista zawodników, a po klikni?ciu na jedno z nazwisk, mo?na przej?? do profilu tego zawodnika?

cristo
Witam mam t? wtyczk? zainstalowan? PF v7.02.03 i wszystko jest w porz?dku z wyj?tkiem dziennika b??dów, a mianowicie pokazuje takie co?:

Nie wiem o co chodzi z ta zmienn? bo si? nie znam na php.
Oto kod linii odpowiedzialnych za b??d:

I kod ca?ego pliku competitors_list.php:

Prosz? o pomoc w rozwi?zaniu mojego problemu.

kefirek
Za??cznik poprawi?em. Zamie? plik z za??cznika competitors_list_admin.php na nowy.
Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2011 14:28:07

cristo
Teraz mam problem z edycj? wpisów nie mog? zmieni? danych jak zosta?y ju? raz dodane. Co jest nie tak-?

EDIT:
Druga sprawa po usuni?ciu zawodnika, jego zdj?cia z katalogu images na serwerze pozostaj?.
Edytowane przez cristo dnia 12.08.2011 13:28:58

damiano003
Witam wtyczka ?wietna sprawa, jednak?e brakuje w niej pozycji na jakiej gra pi?karz, oraz krótka wzmianka o pi?karzu, jest tylko by?y klub.

Pozdro 600.
Edytowane przez Drecha dnia 14.08.2011 20:31:15

reddevil-85
Witam,

jak u?o?y? zapytanie w pliku zobacz.php

aby wy?wietla? mi tylko dane jednego zawodnika, a nie ca?? list? graczy z wybranej dru?yny.

Jednak uda?o si?, wykorzystuj?c zmienn?

Edytowane przez reddevil-85 dnia 27.03.2012 23:20:12

galon6
Mam pytanie....czy po rozpakowaniu competitors_list_panel.zip i wej?ciu w folder wrzucamy na serwer po kolei wszystko co tam jest czy jest jaki? inny sposob

jan111to
Witam!

Po dodaniu obrazka do zawodnika on si? nie wy?wietla. Co mo?e by? przyczyn??

PW od moderatora:
  1. Ogólna uwaga - bogdan 28.06.2012 16:52

reddevil-85
Witam,

zmodyfikowa?em troch? pliki competitors_list_panel, aby dostosowa? wygl?d do potrzeb strony. Stworzy?em kod, w którym pobierane s? dane zgodnie z zamiarem.
Chcia?bym jeszcze doda? modyfikacj?, aby wiersze tabeli naprzemienne mia?y kolory. Trudzi?em si? z ró?nymi skryptami z sieci, jednak obesz?o si? bez ko?cowego efektu. Prosz? o pomoc.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 27.09.2012 18:18

rafalgt
Witam.
Wtyczka dzia?a poprawnie. Mo?e kto? potrafi j? upi?kszy? i zrobi? tak, aby po wej?ciu w zespó? zawodnicy http://kibole.wro... byli zwini?ci a dopiero po klikni?ciu na zawodnika rozwija?a by si? ta tabelka?
Edytowane przez rafalgt dnia 15.10.2018 15:29:01

https://www.facebook.com/telewizory
mamil93
Witam.
Na pocz?tku dodam, ?e jestem pocz?tkuj?cy w php i mam problem z wtyczk?. Chodzi o to, ?e po wgraniu tego nie tworzy mi si? w mysql ?adna tabelka zwi?zana z zawodnikami przez co na stronie wywala b??d. Czy jest kto? w stanie pomóc?
Z góry dzi?kuje i pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl