ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.alltodance.pl - Serwis po?wi?cony Ta?cu
Konto ukryte
Witam serdecznie, witam ponownie Grin
Co s?dzicie o tym ??
www.alltodance.pl

Serwis po?wi?cony Ta?cowi

Pozdrawiam i dzi?kuj? za komentarze.

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - khaman 23.02 - 10:13

Edytowane przez Konto ukryte dnia 29.03.2010 18:57:15

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 04:13:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
A kolega starszej wersji PHP-Fusion nie znalazl? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Konto ukryte
Kolega boi sie aktualizacji Grin
Nie wa?ne co wa?ne ?e php-fusion Grin hehe

Pieka
Bolesniejszy moze byc brak aktualizacji od samej aktualizacji. Twoj wybor.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
khaman
Raczej w?ama? si? nie boi. Najbardziej to podoba mi si? ten obrazek z Pagerank 4, plus 4 mocy dodaje od razu Wink
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Konto ukryte
No no pagerang aktualny tylko ?e dla www.alltodance.ov... ;p a www.alltodance.pl dopiero od 2 dni mam domen? Grin

Borek
A to nie powinien by? serwis po?wi?cony ta?cu?

www.ddadc.com.pl
Konto ukryte
Poprawione Grin lepiej ?

poki289
djgomez napisa?/a:
No no pagerang aktualny tylko ?e dla www.alltodance.ov... ;p a www.alltodance.pl dopiero od 2 dni mam domen? Grin
To przekieruj to pa domene PL, swoj? drog? pierw j? podepnij.

www.add-ons.pl
Konto ukryte
Ok ale mo?e porozmawiamy ogólnie o stronie a nie o pr ? Wink)

Gutek1806
Jak chcesz o stronie to ja na sam pocz?tek mam jedn? sugesti? co to s? za linki i buttony na dole? Masz tam jakie? katalogi powiem ci ?e chyba o ?adnym z nich nie s?ysza?em. Wed?ug mnie katalogowanie z linkami zwrotnymi nie ma najmniejszego sensu ja stosuje pozycjonowanie bez ?adnych linków zwrotnych bo to nie przynosi pozytywnych efektów, google nie koniecznie lubi gdy na stronie masz taki ?mietnik linków, ja na twoim miejscu bym przemy?la? czy one s? ci naprawd? potrzebne? A na dodatek to nie wygl?da zbyt estetycznie, mnie osobi?cie taki widok odrzuca.
A i strona nie jest zbyt fajnie dopasowana kolorystycznie jak dla mnie to ka?dy element odstaje od innych, nic do siebie nie pasuje.

www.ls-world.pl
Konto ukryte
O i to si? mi podoba Grin wi?cej takich postów Grin masz racje linki zwrotne nie daj? korzy?ci dlatego zawsze po kilku dniach od dodania np po tygodniu usuwam wszystkie Grin a masz jaki? inny sposób na darmowe pozycjonowanie ? skoro linkme itp nie dzia?aj? u mnie bo ci?gle wyskakuj? b??dy "b??d po??czenia" itp.

poki289
Gutek1806 napisa?/a:
Jak chcesz o stronie to ja na sam pocz?tek mam jedn? sugesti? co to s? za linki i buttony na dole? Masz tam jakie? katalogi powiem ci ?e chyba o ?adnym z nich nie s?ysza?em. Wed?ug mnie katalogowanie z linkami zwrotnymi nie ma najmniejszego sensu ja stosuje pozycjonowanie bez ?adnych linków zwrotnych bo to nie przynosi pozytywnych efektów, google nie koniecznie lubi gdy na stronie masz taki ?mietnik linków, ja na twoim miejscu bym przemy?la? czy one s? ci naprawd? potrzebne? A na dodatek to nie wygl?da zbyt estetycznie, mnie osobi?cie taki widok odrzuca.
A i strona nie jest zbyt fajnie dopasowana kolorystycznie jak dla mnie to ka?dy element odstaje od innych, nic do siebie nie pasuje.
Wiele warto?ciowych katalogów wymaga linka zwrotnego, zamiast buttonów daj same odno?niki w stopce ( inspiracj? mo?e by? dla ciebie Support, zobacz jak to tutaj estetycznie wygl?da i nikomu nie przeszkadza) lub utwórz specjaln? podstron?.
djgomez napisa?/a:
O i to si? mi podoba Grin wi?cej takich postów Grin masz racje linki zwrotne nie daj? korzy?ci dlatego zawsze po kilku dniach od dodania np po tygodniu usuwam wszystkie Grin a masz jaki? inny sposób na darmowe pozycjonowanie ? skoro linkme itp nie dzia?aj? u mnie bo ci?gle wyskakuj? b??dy "b??d po??czenia" itp.
O systemach wymiany linków mo?esz poczyta? na forum PIO, zamiast "podbija?" Google polecam dostosowa? serwis aby by? bardziej u?yteczny.
PS. Jesli by cie to interesowa?o posiadam skórke do PHP-Fusion 7 o tematyce ta?ca, jest ona identyczna co skórka na stronie metin2, jak co? to mog? udost?pni? w zamian za link zwrotny.

www.add-ons.pl
Konto ukryte
Ok poki289 to masz u mnie linka zwrotnego jakw banku Grin poka? co tam masz za skórk? Grin co do stopki wiesz ja i tak jestem z siebie dumny je?li chodzi o PF nie dlatego ?e mam jakie? ego czy co? Tylko nie mam zielonego poj?cia o PHP wi?c wiesz staram si? uczy?, a dzi?ki takim osobom jak Ty czy Pieka i wielu innych co? osi?gam i si? ucz? Grin
Ok wi?c gdzie mog? zobaczy? tego thema ?

poki289
Skórka ta mo?esz zobaczyc na stronie http://www.swiat-metin2.pl/, posiada jednak inne logo i poziom? nawigacj? (patrz obrazek w za??czniku).
Pozbieram wszystko do kupy (plik psd, czcionki, theme itd.) i prze?le ci na PW.
poki289 dodał/a następującą grafikę:
header.jpg

www.add-ons.pl
Konto ukryte
Dobrze Grin powiedz mi jeszcze drogi kolego jak dosta? si? do
"Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3."
Chcia?bym tot roche zmieni? np wy?rodkowa? ale w jakim pliku to jest szukam ale ni tegez nie mog? znale?c ;/ linki ju? w stopce ;p

Wiadomo?? doklejona:
PS: Ja tu nie widz? skórki z motywem ta?ca Grin ale ok zobaczymy co to masz Wink) tylko nie wyklejaj odsy?aczami itp skórki hehe albo jakimi? innymi skryptami ;p
Edytowane przez Konto ukryte dnia 23.02.2010 23:24:06

Gutek1806
Dobrze powiedz mi jeszcze drogi kolego jak dosta? si? do
"Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3."

w pliku theme.php twojego stylu szukasz stopki a w niej
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i to w?asnie odpowiada za wy?wietlanie tego tekstu.

a masz jaki? inny sposób na darmowe pozycjonowanie ?

Nic prostszego jak "katalogi nie wymagaj?ce linków zwrotnych" tutaj masz link do takiego spisu http://www.spiska... i tu masz zaznaczone czy katalogi s? p?atne i czy wymagaj? linka zwrotnego.

Nie wiem czy ci potrzebny ten button ze zgodno?ci? z xhtml i ten od statystyk ja ci polec? google analytics które nie wymaga ?adnego buttona i jest lepsze.
Edytowane przez Gutek1806 dnia 24.02.2010 21:32:40

www.ls-world.pl
Konto ukryte
Hmm tu mo?e masz racje ale wezm? pod uwag? Twoje zdanie Grin
A po za tym co taka cisza ? pisa? pisa? co s?dzicie Grin

Wiadomo?? doklejona:
Witam i ma?e zmiany na stronie, czy mog? prosi? o komentarze i co s?dzicie o stronie ? www.alltodance.pl

Wiadomo?? doklejona:
No i lipa nikt nie pisze Sad

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - khaman 29.03 - 20:31

Edytowane przez Konto ukryte dnia 31.03.2010 22:55:36

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl