Zobacz temat
|
Wtyczka do tagowania artyku?ów na bazie Tag News Panel
|
|
| industrialrock |
Dodany dnia 16.02.2010 20:08:01
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 27 Ostrzeżeń: 1 v7.00.07Data rejestracji: 01.03.2006 10:28 |
1. Czy kto? m?dry móg?by przerobi? wtyczk? Tag News Panel do zastosowania z artyku?ami? Docelowo rozwi?za?oby to niejako problem z brakiem funkcji tagowania w PF... Patrzy?am w kilka plików, ale ja si? na tym nie znam i jedynie co mog?abym zrobi? to: znajd? 'news' i zamie? na 'articles' ale pewnie to nie b?dzie dzia?a? Jaka? pomoc?Wyja?niam, ?e Cloud Tag Panel mnie nie urz?dza, tak samo jak i Meta Tag Panel. Plik wtyczki i relatywny temat: http://www.php-fu...d_id=27544 2. Czy jest szansa, ?e w PF 8.0 b?dzie ju? funkcja tagowania artyku?ów, newsów i stron dodatkowych, a mo?e i galerii przez admina i/lub u?ytkowników? Tagowanie to od paru lat najwi?ksza zaleta CMSów i systemów blogowych, a przede wszystkim systemów portali informacyjnych, wi?c przyda?oby si? w ko?cu temat rozwin?? dla Fusiona. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 03:06:40
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

Patrzy?am w kilka plików, ale ja si? na tym nie znam i jedynie co mog?abym zrobi? to: znajd? 'news' i zamie? na 'articles' ale pewnie to nie b?dzie dzia?a?
Jaka? pomoc?