Zobacz temat
www.deusex.pl - Polska Strona Deus Ex
|
|
nexus |
Dodany dnia 13.02.2010 17:52:58
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 31.01.2010 19:11 |
Chciałbym zaprezentować efekt moich 2,5 tygodniowych prac. Większość czasu zżarło mi przenoszenie wszystkich artykułów i newsów [660 sztuk]. Brakuje jeszcze paru detali jak np. RSS ale co się odwlecze to nie uciecze (mam nadzieję) ![]() Muszę powiedzieć że testowałem parę innych CMSów jak np. Joomla czy Drupal, jednak to PHP Fusion okazał się mieć najbardziej intuicyjną obsługę. Początkowo trzymałem się od niego z daleka ze względu na nieciekawy wygląd. Jedno trzeba przyznać - PHP Fusion nie ma szczęścia do ładnych skór. Wszystkie wyglądają podobnie i są oparte na kanciastych ramkach. Bez własnej dłubaniny nie ma szans na ładnego gotowca ![]() Już po postawieniu strony dowiedziałem się że PHP-Fusion jest jednym z najmniej obciążających serwer CMSem, co jest dla mnie miłą wiadomością jako że na tym samym serwerze mam też PHPBB by Przemo i raczkującą Wikipedię. Z tego miejsca dziękuję wszystkim którzy przez ostatnie dni odpowiadali na moje posty i liczę na dalszy support ![]() Wszelkie uwagi na temat witryny mile widziane. Poniżej podaję link: http://deusex.pl Edytowane przez hoopak dnia 13.02.2010 18:04:06 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 01.05.2025 01:43:02
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |