Zobacz temat
www.deusex.pl - Polska Strona Deus Ex
|
|
nexus |
Dodany dnia 13.02.2010 17:52:58
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 31.01.2010 19:11 |
Chcia?bym zaprezentowa? efekt moich 2,5 tygodniowych prac. Wi?kszo?? czasu z?ar?o mi przenoszenie wszystkich artyku?ów i newsów [660 sztuk]. Brakuje jeszcze paru detali jak np. RSS ale co si? odwlecze to nie uciecze (mam nadziej?) ![]() Musz? powiedzie? ?e testowa?em par? innych CMSów jak np. Joomla czy Drupal, jednak to PHP Fusion okaza? si? mie? najbardziej intuicyjn? obs?ug?. Pocz?tkowo trzyma?em si? od niego z daleka ze wzgl?du na nieciekawy wygl?d. Jedno trzeba przyzna? - PHP Fusion nie ma szcz??cia do ?adnych skór. Wszystkie wygl?daj? podobnie i s? oparte na kanciastych ramkach. Bez w?asnej d?ubaniny nie ma szans na ?adnego gotowca ![]() Ju? po postawieniu strony dowiedzia?em si? ?e PHP-Fusion jest jednym z najmniej obci??aj?cych serwer CMSem, co jest dla mnie mi?? wiadomo?ci? jako ?e na tym samym serwerze mam te? PHPBB by Przemo i raczkuj?c? Wikipedi?. Z tego miejsca dzi?kuj? wszystkim którzy przez ostatnie dni odpowiadali na moje posty i licz? na dalszy support ![]() Wszelkie uwagi na temat witryny mile widziane. Poni?ej podaj? link: http://deusex.pl Edytowane przez hoopak dnia 13.02.2010 18:04:06 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 23:22:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |