ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Instalacja LinkMe
gonio012
Witam chcia?bym zainstalowa? system LinkMe na mojej stronie w wersji PHP-Fusion v7.00.07, tylko jest pewien problem. Kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

musz? wklei? w pliku footer.php tylko, ?e nie wiem w której linii. Na http://linkme.pl/...cja.php#12 jest opisane do wersji 6, do siódemki niestety nie. Licz? na odpowied?.
Edytowane przez Pieka dnia 06.02.2010 13:21:18

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 07:12:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Reyn
Plik footer.php w 7 jest w themes/templates. By?o wiele razy poruszane, nie szukasz. W dodatku w 7 nie ma render_footer tylko render_page. Poczytaj poradniki, lekturka regulaminu te? si? przyda.
Edytowane przez Reyn dnia 06.02.2010 12:53:55

gonio012
A Tobie si? przyda czytanie ze zrozumieniem. Czy ja napisa?em, ?e nie wiem gdzie jest plik footer.php, czy ?e nie wiem do której linii ten kod wklei??
Dalej oczekuj? na odpowied?. Do jakiej linii mam wklei? kod z linkme?

Temat nieaktualny, prosz? o kasacj?.
Edytowane przez gonio012 dnia 06.02.2010 14:39:13

Reyn
Jaki ty masz problem? Bo ja nie rozumiem, wklejasz i wysy?asz plik na serwer. Na stronie, któr? poda?e? jest napisane gdzie trzeba wklei?. Podmieniasz linjk? z render_page w/w. Trzeba chyba jeszcze poda? link zamiast tych X'ów.
Edytowane przez hoopak dnia 06.02.2010 17:40:19

poki289
Otwórz plik themes/templates/footer.php, i wklej kod pomi?dzy liniami 23 a 25:

www.add-ons.pl
adamirxXx
Witam serdecznie. Mam problem z zainstalowaniem owego systemu wymiany linków na stronie. Szuka?em odpowiedzi na ca?ym tym forum i na forum linkme, niestety bez skutku. Chmody ustawione poprawnie wed?ug instrukcji instalacji oraz umie?ci?em kod w panelu i w footer za render_page:

Próbowa?em w ró?nych miejscach na stronie, bez BASEDIR i na ró?ne sposoby, ci?gle nie wykrywa kodu:
Instalacja niepoprawna. Prosz? umie?ci? odpowiedni kod na stronie. Na stronie nie znaleziono testowych linków

Na mojej stronie s? 4 kreski (- - - -), wi?c po tym wnioskuje ?e kod powinien byc widoczny dla linkme. Witryna stoi na webd, wi?c nie darmowy hosting, nie oznacza to ?e jest dobry. :) Mo?e jest to zale?ne od hostingu i czy przej?cie na inny rozwi?za?oby problem? Prosz? o mo?liwie szybk? odpowied? w tej sprawie. Pozdrawiam, adamirxXx.

Pieka
By? mo?e wymagane jest zatwierdzenie Twojej strony. Zapytaj na ich stronie wsparcia. Wcze?niej jednak przeczytaj m.in. to: http://linkme.pl/....php?id=31
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
adamirxXx
By? mo?e wymagane jest zatwierdzenie, problem w tym ?e próbowa?em si? zarejestrowac na ich strone wsparcia lecz nie przychodzi link aktywacyjny na email. A ten link co poda?e? przeczyta?em du?o wcze?niej, niestety nic nie pomog?o a PHP jest obs?ugiwane. Najwy?ej napisze do nich na email.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl