Zobacz temat
Szukam systemu ostrze?e? innego ni? pdWarning
|
|
Tidus5 |
Dodany dnia 28.01.2010 16:27:30
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 28.01.2010 16:19 |
Na pocz?tku chcia?bym si? z wszystkimi przywita? - to mój pierwszy post na forum supportu - witam serdecznie ![]() Teraz do rzeczy. Wi?c najpierw spytam si? czy mod u?ywany na tym forum jest dost?pny dla wszystkich (to nie jest ?adna pseudo reklama). Jak tak to prosi?bym o link downloadu. Je?eli natomiast ten mod by? specjalnie pisany dla tego serwisu to ok nie ma sprawy. Znam pdWarning (chyba jedyny system warnów pod v7) jednak jest to s?aby mod z wieloma b??dami. St?d te? moja pytanie: czy do php fusion v7 istnieje porz?dny, dzia?aj?cy i spolszczony system warnów ? Jak tak to prosi?bym o link do downloadu. Pozdrawiam Tidus. PW od moderatora:
Edytowane przez hoopak dnia 28.01.2010 19:30:46 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 23:13:32
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Reyn |
Dodany dnia 28.01.2010 16:29:46
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 299 Pomógł: 32 Data rejestracji: 09.10.2009 20:30 |
Aktualnie nie znam takiej modyfikacji, ale mo?esz spróbowa? dostosowa? system ostrze?e? z fusionboard ![]() |
|
|
Tidus5 |
Dodany dnia 28.01.2010 16:43:33
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 28.01.2010 16:19 |
No mo?na by by?o. Tylko jeden problem php dopiero zamierzam si? uczy? ,a bez znajomo?ci tego j?zyka daleko nie zajd? ... Fusion Board znam ale generuje strasznie du?o zapyta? przez co bardzo obci??a serwer. Czekam na dalsze sugestie ,poniewa? taki dzia?aj?cy system na pewno przyda si? wielu u?ytkownikom. Edycja: Fusion Board to inny skrypt i trudno by?oby wyizolowa? pliki i stworzy? z nich inny plugin. Mo?e warto by by?o spróbowa? przerobi? wtyczk? z tego tematu. To tylko kwestia przystosowania. Edycja: No wi?c pobra?em FusionBoard i mam wszystkie pliki z jego systemu warnów. Trzeba to tylko przekszta?ci? na osobn? wtyczk?. Pliki w za??czniku. Nie wiem czmu nie mog? da? za??cznika ... Ale da?em na hosting ,który wiecznie przechowuje pliki: Download. Edytowane przez Tidus5 dnia 28.01.2010 20:45:29 |
|
Przejdź do forum: |