ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System pinesek do galerii (co? takiego jak na nk.pl)
mateusz880
Szuka?em ale nie znalaz?em.
Jak istnieje to prosz? o link do tego pliku.
Edytowane przez khaman dnia 25.01.2010 13:31:27

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 01:46:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
adi2
By? musia? do admina nk pisa? bo tu raczej nie znajdziesz.

Reyn
I my?lisz ?e poda mu tak? wtyczk? jeszcze zakodowan? do php-fusion? Pomy?l a pó?niej pisz...

jantom
O hooo chozziii? Prosz? o wyt?umaczenie, nie wszyscy musz? korzysta? z NaszejKlasy...

http://jantom.info
adi2
jantom napisa?/a:
O hooo chozziii? Prosz? o wyt?umaczenie, nie wszyscy musz? korzysta? z NaszejKlasy...

Na nk masz opcje przypi?cia do fotki pineski na tej pinesce mo?na da? w?asny opis link do profilu itp.
Np.Jeste? na zdj?ciu z kumplem to mo?esz wczepi? pineske ,?e to on.

bartek124
Heh, chcia?bym zobaczy? klona naszej-klasy postawionego na PHP-Fusion Grin. Nie chce mi si? grzeba? jak ten system pinesek dzia?a na NK, ale mysle ze to b?dzie po prostu div okalaj?cy zdj?cie, a w nim jakie? spany display:block, position:absolute, a w bazie zapisana pozycja pinesek. Raczej ?atwe do odczytania/umieszczenia na zdj?ciu, gorzej z oskryptowaniem w JavaScript/zapisywaniem, ale tu z pomoc? jQuery biegnie Smile
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
mateusz880
To jest tylko propozycja.
Dlatego ten dzia? powsta?, chyba po to zosta? stworzony.

bartek124
Nie wiem czemu, ale mnie nasz?o Grin.

Efekt na teraz: http://bartek124....
Nie obiecuje, ?e to sko?cze, lub przynajmniej przystosuje do Fusiona, bo nie widze wiekszego sensu takiej modyfikacji, ale pobawic sie mozna Wink
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
medyq
bartek124 napisa?/a:
Heh, chcia?bym zobaczy? klona naszej-klasy postawionego na PHP-Fusion Grin.

Zapraszam do siebie Grin Grin

Btw fajny efekt Ci wyszed?. Ciekawe jak si? akcja rozwinie z tym modem Grin

Spoczywaj w pokoju... daveone
Bartek ale to by?by czad, efekt rewelacyjny!
Nawet dla samego przedstawienia ?wiatu Twoich mo?liwo?ci.
Wiele serwisów opartych o php-fusion na pewno zainteresowa?oby si? T? modyfikacja, to ju? Web 2.0 na maxa, nie tylko dodanie komentarza ale te? pineski dodawane przez u?ytkowników, brawo Bartek, jestem pod wra?eniem.

shaiboos
Jest te? plugin do jquery: http://www.bennad...agging.htm

Tagowanie (oznaczanie) zdj?? wygl?da co prawda bardziej w sposób a la Facebook/Grono/Flickr.

www.bialo-zieloni.pl
Spoczywaj w pokoju... daveone
shaiboos napisa?/a:
Jest te? plugin do jquery: http://www.bennad...agging.htm

Tagowanie (oznaczanie) zdj?? wygl?da co prawda bardziej w sposób a la Facebook/Grono/Flickr.

Shaiboos nie wiem jak Ty ale ja uwa?am to rozwi?zanie nawet za ciekawsze od pinezek wykonanych przez nk, super.

mateusz880
bartek124 fajnie ci to wysz?o pewnie ka?dy ma na swojej stronie fajne zdj?cie i chcia? pokaza? co gdzie si? znajduje np. Stare plany miejscowo?ci

Wiadomo?? doklejona:
I co wszystkim si? podoba czyli potrzebny jest u?ytkownikom php-fusion.

Wiadomo?? doklejona:
od?wie?am
Edytowane przez mateusz880 dnia 26.03.2010 11:41:10
niepale4.jpg

Krystian
Od?wie?am temat - by?bym bardzo zainteresowany tak? wtyczk?, o ile da si? j? wykona?. Fajnie jest to rozwi?zane na FB, niestety nie jestem programist? i samodzielne napisanie takiej wtyczki przerasta moje mo?liwo?ci. Czy obeznani w temacie potrafi? co? w tym wzgl?dzie ruszy??

czegoj
To i ja si? dopisz? a nó? kto? si? skusi. Mnie bardziej ni? opisywanie zdj?? potrzebne by?o opisywanie map. Pineski mia?yby dzia?a? mniej wi?cej w ten sposób, ?e umieszczaj?c map? w galerii u?ytkownicy mieli by mo?liwo?? nanoszenia na ni? swoich punktów z opisem. Szczytem marze? by?oby gdyby admin móg? je zatwierdza? i edytowa?. T?umacz? po co mi taki efekt. Jestem d?ugoletnim graczem RPG i je?li uda?oby si? stworzy? co? podobnego o czym wspominam, mo?na by?oby pokusi? si? o robienie wspólnych map. Gdzie jeden u?ytkownik dodawa?by map? a reszta by j? wype?nia?a. Co? takiego by?oby super pomys?em na wspólne tworzenie okre?lonych, miejsc, lokacji itd. Nie wiem czy jest to wykonalne, ale google maps sobie radzi wi?c mo?e jaka? prostsza wersja mog?aby powsta? na nasze PHP-fusion.

www.krysztalyczasu.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl