ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Photowidget_panel
dawkow
Witam znalaz?em taki panel
http://www.venue....p?cat_id=6 nazwa Photowidget.
Pokazuje zdj?cia w chmurze. Jednak gdy próbuje go doda? jako panel zdj?cia mi si? nie wy?wietlaj? czy kto? móg?by mi pomóc. php-fusion v7.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:07:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Bochen
Sprawdzi?em u siebie i dzia?a bez problemów, doda?em wyczerpuj?ce locale polskie.
Instalacja: wrzuci? do folderu infusions, a potem w PA doda? i w??czy? nowy panel.
Bochen dodał/a następującą plik:
v7-photowidget_panel.rar [17.84kB / 831 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 16.01.2010 10:13:57
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
dawkow
No wlasnie tak zrobi?em jednak pokazuje mi sie panel, tylko zdj?? brakuje. Jest tak jak-by puste okno. Serwis mam na yoyo.pl, wersja 7.00.07, dodatkowe panele do zdj?? jakie mam dodane to latest image panel i ajax gallery panel. Dodame, ze cumulus panel dzia?a dobrze Sad Co by to mog?o by??
Edytowane przez Pieka dnia 16.01.2010 10:12:11

Pinhead
Ten sam problem - panel dodaje si?, jest widoczny i ....pusty. Sprawdzane pod IE oraz FF - wszystkie wtyczki do przegl?darek aktywne i dzia?aj? bez problemu. Zastanawiam si? czy nie jest to zwi?zane z rozmiarami miniatur na stronie (nie wiem czy panel potrafi je resizowa?, ale to chyba ?lepy trop.

www.altergothic.pl
Bochen
Przyk?ad dzia?ania: http://www.php-fu...

w lewym panelu pod ankiet?. Testowane na FF, Operze, Google Chrome, a nawet IE 6 Pfft
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
dawkow
W?a?nie u niektórych dzia?a bez problemu, ja jednak widz? tylko puste pole. www.swiatprzedszk... na samym dole po lewej stronie panel Foto Chmurka. Doda?em tak jak by?o w instrukcji czy jakie? specjalne ustawienia jeszcze czy co by to mog?o by?, nie mam pomys?u.

Pieka
Sami widzicie, ze na serwerach z safe_mode ON nie dziala ten panel.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dawkow
Czyli mo?na sobie da? spokój, na yoyo na|pewno nie zadzia?a.
Edytowane przez Pieka dnia 16.01.2010 14:08:28

MariuszL
Zainstalowa?em, dzia?a ok lecz zauwa?y?em, ?e cz?sto tylko na stronie g?ównej panel ten jest pusty. Po klikni?ciu na ka?d? jedn? podstron? panel wy?wietla si? prawid?owo. Czy ta zale?no?? równie? dotyczy safe_mode ON ??

www.skrzydlate-chelmno.pl
shallov
A mi wyskakuje taki b??d:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Móg?by mi kto? powiedzie? o co w nim chodzi? Gdzie? przeczyta?am ?eby CHMOD zmieni? na 777 ale nie pomog?o.

Wiadomo?? doklejona:
nikt nie wie?
Edytowane przez shallov dnia 07.04.2010 18:27:50

break27
Mnie tak samo nie dzia?a? jak kto? by by? ch?tny to wrzuc? swój dzia?aj?cy pod v7Smile
Edytowane przez break27 dnia 31.08.2010 20:06:35

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl