Zobacz temat
|
Rozgrywki Klanowe
|
|
| Royal116 |
Dodany dnia 12.01.2010 11:13:17
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 10.03.2007 13:51 |
Mam takie pytanie czy istnieje jaka? wtyczka czy te? modu? odpowiadaj?cy za rozgrywki klanowe, czyli chodzi mi oto ?e kto? wystawia mecz swojego klanu czyli np. 5vs5 mapa jaka? tam czas meczu 30min , mamy swój serwer , godzina meczu, IP serwer + port itp.? Drugi klan akceptuje mecz i dochodzi do rozgrywki na owym serwerze. Widzia?em kiedy? podobny mod w php-nuked ale czy istnieje w PHP-Fusion? Albo rozgrywki klanowe ale na innej zasadzie....Lub co? podbnego. Pozdrawiam Znalaz?em tylko to tylko ?e to odpowiada dla strony klanu gdzie lider klanu informuje klanowiczy o jakim? tam spotkaniu z innym klanem: Oczywi?cie chodzi mi oto ?e u?ytkownicy sami stawiaj? mecz a nie ja musz? siedzie? 24h na dob? przy komputerze i dodawa? mecze bo kto? chc? si? zmierzy? z innym klanem, po prostu loguje si? jako u?ytkownik klikam wyzwij nas wype?niam list? jaka mapa czas itp. i gdy zaakceptuj? to si? pokazuje na g?ównej stronie... PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 12.01.2010 11:39:38 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 00:44:47
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| pekemon |
Dodany dnia 26.01.2010 13:56:23
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 34 Pomógł: 6 Data rejestracji: 18.09.2009 20:36 |
Witam. Zobacz moje rozwi?zanie http://www.php-fu...d_id=28133 jest tam po cz??ci to co wymieni?e?, brak tylko umawiania spotka? przez inne klany "z poziomu formularza zg?oszeniowego". Z braku czasu "szko?a" 'nie dostosuj? wtyczki' do twojego pomys?u "opcja Wyzwij Nas", ale 'mo?e jak znajd? chwil? czasu' to wypuszcz? wersj? v1.5.1 i wprowadz? twoje pomys?y do mojej modyfikacji wtyczki "eXtreme WarStats v1.5 mod pekemon".Pozdrawiam. Edytowane przez pekemon dnia 26.01.2010 15:04:01 Wtyczki, panele, mod'y ... Pomoc - Przerabianie - Tworzenie : -> pekemon.cba.pl <- Je?li Pomog?em kliknij "POMÓG?", b?d? wdzi?czny ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

'nie dostosuj? wtyczki' do twojego pomys?u "opcja Wyzwij Nas", ale 'mo?e jak znajd? chwil? czasu' to wypuszcz? wersj? v1.5.1 i wprowadz? twoje pomys?y do mojej modyfikacji wtyczki "eXtreme WarStats v1.5 mod pekemon".
"POMÓG?", b?d? wdzi?czny