ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Formularz wspó?pracy, reklamy i naboru
razin
Witam

Próbowa?em r?cznie przystosowa? 3 wtyczki z wersji v6 do v7 lecz za ka?dym razem wyrzuca mi b??dy odno?nie 13 lini.

Je?eli by kto? potrafi? przystosowa? te wtyczki do obecnej wersji Fusiona by?bym wdzi?czny.

Jako i? w 1 po?cie mo?na da? tylko 1 za??cznik pliki wrzucam na swój serwer hostingu link http://www.lgserv...es/Fusion/

Z góry przepraszam Administracje je?eli tym tematem naruszy?em Regulamin lub poprostu z?y dzia?.
Edytowane przez razin dnia 30.12.2009 18:25:54

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 21:20:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Reyn
Wywala b??d bo w PF7 nie ma czego? takiego jak subheader.php i side-left.php. Musisz pozamienia? linki na themes/templates/header.php. Jak? Popatrz na inne mody i skopiuj link, je?li takowy b?dzie Wink

PS Skoro konwertujesz do PF7 to powiniene? takie rzeczy wiedzie? Pfft Jak b?d? mia? czas to postaram si? ponaprawia? twoje b??dy Smile

edit: Prosz? bardzo, pliki w za??czniku. Poprawi?em tylko b??d z header.php, innych problemów nie znalaz?em Smile
Reyn dodał/a następującą plik:
zmodyfikowane_pliki_by_reyn.rar [77.44kB / 791 Pobrane]

Edytowane przez Reyn dnia 30.12.2009 18:53:47

razin
Dzi?ki za pomoc sam te? próbowa?em edytowa? pliki lecz ko?czy?o si? to b??dem parse.....

Mimo i? s? to panele z v6 to nie znalaz?em odpowiedników dla V7 rozumiem to i? jest to niepotrzebne ze wzgl?du g?ównego kontaktu lecz i takowe drobnostki te? s? warte swego.

Co do konwersji to moje pierwsze spotkanie z tym.

Jeszcze raz dzi?kuj? Ci.
Edytowane przez razin dnia 30.12.2009 19:21:02

Reyn
Je?li chcesz dobre zamienniki to z rekrutacji polecam modyfikacj? kefirka któr? tutaj znajdziesz Wink

razin
Szuka?em nawet precyzuj?c s?owa w Szukajce lecz nie trafia?em nawet w r?cznym szukaniu na takie drobnostki.

Reyn
Przyklejony we Wtyczkach i Panelach. W dodatku na pierwszej stronie wyszukiwania jak wpisz? "rekrutacja". Daje link jakby? nadal nie móg? znale?? http://www.php-fu...ost_113310
Edytowane przez Reyn dnia 30.12.2009 19:53:42

Pieka
Nie ten dzial, to po pierwsze. Jednak najwazniejsze, ze tematy sa i to kilka, wiec kolejny raz dubel...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl