Zobacz temat
|
[Zlecenie] Wtyczka - czasowy dostep do grupy
|
|
| erlando |
Dodany dnia 18.12.2009 00:45:59
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 25 Pomógł: 2 Data rejestracji: 28.08.2007 19:34 |
W zamierzeniu chodzi mi o wtyczk? dzi?ki której b?dzie mo?liwe dodanie u?ytkownika do wybranej grupy (Lub kilku grup)na okre?lony czas. Konkretnie ma to na celu da? dost?p do materia?u u?ytkownikowi który wykupi? na to stosowny czasowy abonament. Najlepszym rozwi?zaniem by?o by powi?zanie wszystkiego z systemem p?atno?ci DotPay i PayPal. Nie jest to jednak warunek bo wykonanie wtyczki takiej jak na pocz?tku opisu, zadowoli mnie równie?. Pod spodem niezb?dne funkcje: - Mo?liwo?? ustawienia w panelu dost?pu u?ytkownika do wybranej grupy lub kilku grup na okres: * 1 dzie? * 7 dni * Miesi?c * Kwarta? * Pó? Roku * Rok - Po dodaniu u?ytkownika do wybranych grup, zainteresowany otrzymuje wiadomo?? na poczt? o wykupionej us?udze i czasu dost?pu do niej. - Po wyga?ni?ciu us?ugi zainteresowany oraz administrator otrzymuj? powiadomienia o tym fakcie a konto u?ytkownika automatycznie przechodzi w stan pocz?tkowy u?ytkownika nie przypisanego do grupy. - Pliki locale - angielski, polski, polski UTF8 Jestem zdecydowany i potrzebuje to na wczoraj ... Czekam na oferty na PW Edytowane przez erlando dnia 18.12.2009 01:03:33 Cierpliwy kamie? ugotuje ...
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 12:06:31
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |