ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Bibliografia
Abrat
Szukam czego? podobnego do library manager (tylko to podobne znalaz?em ale tylko pod v6) aby publikowa? spis bibliograficzny. Powinien mie? mo?liwo?? podzia?u na kategorie, mo?liwo?? dopisywania pozycji z takimi elementami jak: tytu?, autor/autorzy, rok wydania, miejsce wydania, wydawca, ISBN, mo?liwo?? wstawienia obrazka ze zdj?ciem ok?adki czy strony tytu?owej oraz miejsce na dopisania recenzji czy opisu.
Edytowane przez khaman dnia 03.11.2009 14:36:37
pozdrowienia
Abrat

W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 19:07:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Oczywiscie szukales? Dobrze sie zastanow nim odpowiesz, bo i tak juz masz od wczoraj z lekka nazbierane.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Abrat
Witam
znalaz?em tylko temat pod v6 library_manager, w sieci jest w wersji 2.0 ale te? pod poprzedni? wersj? fusion. Nie robi?em jeszcze ?adnych zamian elementów spod fusion 6 do 7, st?d moje zapytanie, Je?li kto? co? takiego ma i zechcia? by udost?pni?, to po co wy?amywa? ju? otwarte przez kogo? drzwi. Chyba po to s? fora internetowe. To po pierwsze.
Po drugie,
i tak ju? masz od wczoraj z lekka nazbierane.

??
o co chodzi - troch? za stary jestem na takie po?ajanki - je?li usun?li?cie jakiego? mojego posta, bo wyda? si? idiotyczny, g?upi, bezczelny, obra?aj?cy kogo? osob? lub kogo? pogl?dy, to dlaczego nie ma go w koszu? Najpierw sprawdzam takie miejsce, bo zdaj? sobie spraw?, ?e mo?e inni maj? racj?, zw?aszcza w dziedzinie w której nie jestem mocny. Je?li nie, to o co chodzi?

Musz? przyzna?, pierwszy raz si? z tak? reakcj? spotka?em.
Edytowane przez Abrat dnia 03.11.2009 15:28:18
pozdrowienia
Abrat

Pieka
Dobrze madralo, w takim razie co to jest? http://www.php-fu...d_id=26127
Cytuje Twoja wypowiedz x2:
Abrat napisa?/a:
Szukam czego? podobnego do library manager (tylko to podobne znalaz?em ale tylko pod v6)...

Abrat napisa?/a:
...znalaz?em tylko temat pod v6 library_manager, w sieci jest w wersji 2.0 ale te? pod poprzedni? wersj? fusion. Nie robi?em jeszcze ?adnych zamian elementów spod fusion 6 do 7, st?d moje zapytanie...

Moze zamiast rozpisywac sie jak wyzej, nastepnym razem przysiadziesz fald i poszukasz. Bedzie nam bardzo milo.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Abrat
OK krótko,
widzia?em, zainstalowa?em, sprawdzi?em, to jest zupe?nie nie to, o co mi chodzi.
Edytowane przez Abrat dnia 03.11.2009 15:51:43
pozdrowienia
Abrat

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl