ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Newsletter Gadu-Gadu
lisek2901
Nie widzia?em na forum takiego dodatku ani wtyczki. Moja propozycja stworzenie takiej wtyczki. Nie spotka?em si? z czym? takim w sieci prócz jednej strony- niestety oszukuj? ludzi.. wi?c dziwi? si?, ?e czego? takiego nie ma. Mo?e kto? ze szanownych kolegów potrafi?by stworzy? takie co? ?

pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 01.11.2009 20:52:44

W?cibski Go??
Dodany dnia 27.10.2025 03:55:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
Masz na my?li co? takiego? http://nagadu.info/

gander.solutions
lisek2901
Prawie o to. Dzia?anie jak newsletter e-mail. Czego? takiego potrzebuj?. Jak wspomnia?em by?o co? takiego na polskiej stronie z gotowymi skryptami, niestety ju? nie dzia?aj? zgodnie z polskim prawem.

jantom
Zastanawia mnie sens takiego rozwi?zania - trzeba by tu by?o nie?le kombinowa? z opó?nieniami czasowymi, ?eby nie wpa?? w kolizj? z zabezpieczeniami antyspamowymi GG, do których raczej na pewno dojdzie w przypadku wi?kszej grupy odbiorców.

http://jantom.info
lisek2901
No jako? w przypadku wspomnianego, dzia?aj?cego kiedy? gotowca problemów nie by?o. Dziwi mnie jednak fakt, ?e nikt czego? takiego nie stworzy?. Szybka komunikacja, informowanie u?ytkowników i czytelników o nowo?ciach to podstawa w tym jak?e przepe?nionym internetowym ?wiecie. S?dz? ,?e nie jeden w?a?ciciel strony czy bloga zastosowa?by takie rozwi?zanie. Moja propozycja nadal aktualna, ale czy kto? rzuci si? na to skomplikowane zadanie? Wink

jantom
Szybka komunikacja, informowanie u?ytkowników i czytelników o nowo?ciach
Od tego jest RSS/Atom, ale to temat do innej dyskusji.
Ogólnie w tym temacie nie ma co na mnie liczy?. Jako? nie chce mi si? d?uba? z Gadu-Gadu wi?cej ni? potrzeba.
Wracaj?c do samego problemu - powsta?a do tego odpowiednia klasa - http://dev.gadu-g...otapi.html
Edytowane przez jantom dnia 01.11.2009 23:35:23

http://jantom.info
lisek2901
Dzi?kuje za odpowied?. Chyba to wielki problem i wyzwanie. Chodzi o to ?e ja nie b?d? wysy?a? linków i tym podobne,ale to raczej ju? nie wa?ne bo jak widz? nici z takiego udogodnienia. Szkoda

lui
Jemu chodzi o takie rozwi?zanie: http://www.70.pl/...php?id=398

www.lui.ugu.pl
lisek2901
W?a?nie o takie jak kolega wskaza?. (to ta strona, z której ju? w ?yciu nie skorzystam. Wi?c mo?e kto? co? zaradzi ?

konto usuniete
Mam jedno pytanie odno?nie instalacji.Pisa?e? o tym, ?e gdyby pojawi?y si? ci?gle instalacje to trzeba zmieni? w
/infusions/newsletter_gg_panel/admin/newsletter_gg_admin.php to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Nie wiem czy m na wzrok pa?o ale nie widz? czego? takiego i przez to nie mog? sprawdzi? czy Twe dzie?o dzia?a;)

konto usuniete
Ok mam, ale sprawa wygl?da nast?puj?co: po dokonaniu zmiany w pliku i ch?ci ponownego instalowanie (oczywi?cie wpierw odinstalowa?em) pokazuje mu, ?e kolumna w bazie zosta?a powtórzona, w zwi?zku z powy?szym nie mog? wej?? do panelu administracyjnego wtyczki. Co zrobi??

Ps jeszcze jedno pytanko. Jak wpisze swój numer gg aby otrzymywa? subskrypcj? to jest ok ale jak chc? j? wy??czy? to nic si? nie dzieje w panelu ? I pytanko kiedy b?dziesz pracowa? nad poprawieniem i oddaniem wersji bez b??dów?
Edytowane przez konto usuniete dnia 10.03.2010 15:55:20

krystian1988
Wejd? do bazy danych na hostingu i sprawd? czy na pewno Ci usun??o tabele, a pó?niej bierz si? za ponown? instalacj?.

Wiadomo?? doklejona:
Ps jeszcze jedno pytanko. Jak wpisze swój numer gg aby otrzymywa? subskrypcj? to jest ok ale jak chc? j? wy??czy? to nic si? nie dzieje w panelu ? I pytanko kiedy b?dziesz pracowa? nad poprawieniem i oddaniem wersji bez b??dów?

Napisa? Rafik w blogu, ?e nie b?dzie ju? nad tym pracowa?.
Edytowane przez krystian1988 dnia 10.03.2010 16:12:12
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

konto usuniete
Jeszcze mam pyanie! Na blogu jest napisane :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP
Móg?bym prosi? o wyja?nienie co to? Jak to zrobi?, instrukcja nie za wiele m podpowiada gdy? nie jestem "oblatany" w tym;)

czy CronJobs to chodzi o to Zadania Cron'a ? tak mam u siebie w PA na serwerze;)

Statys
Wiecie jaki moze byc powod tego??
503 Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later!

pojawia si? po probie wejsciu do panela admina newslettera

paramore.pl
eldiablo
Serwer siada Wink - "przeci??ony", je?eli tylko z t? wtyczk? masz zonk to zainstaluj na nowo.

http://dropdire.pl
konto usuniete
Dzi?ki @Rafik89 za odpowied?. Co do zada?, to ju? obczai?em i wykona?emWink co co zako?czenia prac nad wtyczk? to rozumiem, wiesz nie ka?dy ma tak du?o czasu jak np jaWinkKolega @krystian1988 troch? wprowadzi? w b??d pisz?c, ze nie b?dziesz nad ni? pracowa?...
Mam jeszcze takie pytanie, odno?nie tre?ci jaka dostarczana jest przez wtyczk? do u?ytkownika, próbowa?em wtyczk? i sam si? zapisa?em, przychodz? mi tre?ci odsy?aj?ce nie do newsa na stronie ale (chyba) do innej strony, która w zasadzie nie istnieje. Mo?na co? z tym zrobi?? Nie raz jest tak, ?e w wiadomo?ci jest tylko autor, bez linka itp.
Ogólnie rzecz bior?c wtyczka genialna, wiec b?d? czeka? cierpliwie a? sko?czysz Wink Pozdrawiam

konto usuniete
Dobra @Rafik89jest ju? ok,dzia?a. Bardzo dobra robota cho? to beta Wink

Statys
eldiablo napisa?/a:
Serwer siada Wink - "przeci??ony", je?eli tylko z t? wtyczk? masz zonk to zainstaluj na nowo.

Wiem co to oznacza, jednak nie wiem dlaczego. Dzieje sie tak tylko w przypadku tej wtyczki. Nowa instalacja nic nie daje.

Pomysly?

paramore.pl
konto usuniete
@Rafik89, mam takie zapytanie. Gdzie móg?bym zmieni? aby w wiadomo?ci przychodz?cych do subskrybenta nie ogranicza?y si? do pierwszych trzech liter tematu (tylko ca?y temat) oraz tre?ci (tu mo?e zdacie) ?
Dzi?ki za odpowiedz.
Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl