Zobacz temat
|
W?asna wtyczka Lista Przebojów + PA Listy
|
|
| djdandi |
Dodany dnia 06.10.2009 18:19:33
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 164 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 5 v7.02.04Data rejestracji: 05.11.2007 14:14 |
Witam mam list? przebojów dostosowan? do w?asnych potrzeb, wszystko jest w php i na oddzielnej stronie chcia?bym doda? j? jako kolejna wtyczka do fusiona. Lista posiada panel administracyjny listy gdzie mo?na kasowa? g?osy dodawa? przeboje do listy praktycznie mo?na wszystko tam zrobi?. Mam problem z przerobieniem tego na wtyczk?. Czy znajdzie si? kto? kto pomo?e. Próbowa?em zrobi? to na zasadzie innych wtyczek ale co? mi nie wychodzi. Lista nie korzysta z bazy danych. Je?li jest gdzie? poradnik jak pisa? w?asne wtyczki to Fusiona v7 to poprosz? o link do takiej instrukcji. Je?li pomyli?em dzia?y lub ?le napisa?em tytu? tematu to prosz? o poprawienie mnie. Jaka lista wygl?da mo?na zobaczy? na stronie http://brzanek.ca... Lista posiada te? panel top 5. Wszystkie pliki w za??czniku. Prosz? o pomoc
djdandi dodał/a następującą plik:
Edytowane przez djdandi dnia 06.10.2009 20:11:53 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 19:08:36
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Szprytny |
Dodany dnia 24.11.2009 18:08:12
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 32 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2008 17:58 |
Przepraszam z góry za odkopanie tematu, ale skrypt ten jest jednym z najlepszych je?li chodzi o darmowe listy przebojów. Chcia?bym jednak?e dowiedzie? si? jak dodawa? w?asne utwory mp3 do tej listy? Poniewa? pliki tu zamieszczone pochodz? ze ?ród?a strony podanej wy?ej, a ja chce mie? to na swoim serwerze... Z tego co widz? czyta to mp3player.swf jednak?e gdy wgra?em swój plik mp3 i wprowadzi?em prawid?ow? ?cie?k? mimo to go nie odtwarza. Bardzo prosi?bym o pomoc. Dodam, ?e po wej?ciu na stronie w /mp3player/ wy?wietla si? co? takiego... Je?li nikt nie jest w stanie pomóc, to niech chocia? podpowie jak wstawi? przycisk "play" by odtwarza? mp3? Zak?adka "Posl." utwór nr.3 Edytowane przez Szprytny dnia 24.11.2009 19:08:43 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |