Zobacz temat
|
galeria avatar
|
|
| fialek |
Dodany dnia 25.11.2005 00:06:07
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 39 Data rejestracji: 11.09.2005 00:50 |
Zainstalowalem galerie avatar na swojej stronie. Wczesniej dzialal bez zarzutu, jednak teraz przy wyborze kategorii pojawia mi si? b??d: Nie masz uprawnie? do ogl?dania tej strony Mo?esz nie mie? uprawnie?, aby przegl?da? ten katalog lub t? stron? przy u?yciu podanych po?wiadcze?. -------------------------------------------------------------------------------- Je?li s?dzisz, ?e przegl?danie tego katalogu lub strony powinno by? mo?liwe, spróbuj skontaktowa? si? z witryn? sieci Web u?ywaj?c dowolnego z adresów e-mail lub numerów telefonu, które mog? by? podane na stronie g?ównej tshubky.6te.net. Mo?esz klikn?? Wyszukaj, aby poszuka? informacji w Internecie. B??d HTTP 403 - Dost?p zabroniony Internet Explorer ?aduje sie tlyko ta kategoria która jest pierwsze wadlug alfabetu. Gdy chce zmienic duypa blada. Pozatym gdy wybieram avatar i zapisuje zmiany obrazek nie wyswietla si?. Moja wersja fusiona taka jak sam dzial wskazuje |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 20:36:41
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pieka |
Dodany dnia 25.11.2005 10:24:15
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Polecam odinstalowac i ponownie zainstalowac, ale wersje w 100% na v6. U mnie wszystko dziala. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |