Zobacz temat
|
www.gamezonesite.cba.pl - Strona o grach
|
|
| lukepl |
Dodany dnia 21.09.2009 17:09:58
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 28.08.2009 19:49 |
Witajcie!! Zapraszam was na www.gamezonesite.... Jest to strona o grach. Niestety ma?o nas jest i materia?u ma?o wi?c podam email do przysy?ania materia?ów materia?ygz[at]gamezonesite[dot]cba[dot]pl. Jeszcze raz zapraszam! |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 01:47:08
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Konto ukryte |
Dodany dnia 21.09.2009 20:12:12
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 17.12.2005 10:56 ZBANOWANY: Dożywotnio |
- fatalne wykonanie (ca?y theme) - hosting beznadziejny z reklamami (a co z tym idzie, kijowy adres) - bardzo wkurzaj?ce okienko informuj?ce o rejestracji - brak znajomo?ci ortografii (np. pisze si? "rozszerzeniu") - brak jakiegokolwiek seo (cho?by ze strony kodu html) - forum fusionowe, do tego z bocznymi panelami - oparcie ca?o?ci na PF6 - ?le zrobiony javascript / css - np. "pod?wietlenie" linków na które najedziemy - plagaiat: kopiowanie materia?ów z innych witryn (np. recenzje) Plusów ?adnych si? nie doszuka?em 0/10 Edytowane przez Konto ukryte dnia 21.09.2009 20:12:40 |
|
|
|
| Chemikpil |
Dodany dnia 21.09.2009 21:53:19
|
|
Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Hmm... tak jak by LukasAMD wyj?? mi z ust wszystko co mia?em do powiedzenia. Sprawa plagiatu jest dla mnie najwi?kszym minusem, który ka?e mi krytycznie obiera? twoj? stron?. B?dzie nie mi?o ale chyba po to si? kto? czym? chwali by inni to ocenili. Mam wra?enie (o bym si? myli?), ?e strona zosta?a zrobiona w góra dwa dni po to by zrobi? to jak najszybciej. Tak jak robi? to sezonowy. Dla czego tak my?l?? Adres, hosting wszystko darmowe, a co za tym idzie, reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy. Them równie? nie nale?y do przemy?lanych, a tu nawet je?eli ma to by? tylko przeróbka to warto po?wi?ci? wi?cej czasu. Rozumiem ?e cz?sto fundusze i umiej?tno?ci nie pomagaj? w osi?gni?ciu sukcesu, ale wybra?e? sobie bardzo wymagaj?c? dziedzin?. Portale o grach cz?sto charakteryzuj? si? "wypindrowan?" co do najmniejszych elementów grafik? oraz obszern? tre?ci?. Jak nie trudno zauwa?y? tego u ciebie brakuje. S? to tylko moje spostrze?enia i za pewne mo?esz si? z nimi nie zgadza?. Taka jednak jest rzeczywisto??. Je?eli naprawd? chcecie chocia? postraszy? wielkie serwisy, to radz? si? naprawd? wzi?? do porz?dnej pracy, a kto wie. Nikt was nie skre?la. Tyle ode mnie. Edytowane przez Pieka dnia 21.09.2009 22:10:36 Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
|
| Przejdź do forum: |