Zobacz temat
|
Galeria nie tworzy miniaturek
|
|
| PeTeX |
Dodany dnia 22.11.2005 19:09:12
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 22.11.2005 16:04 |
Witam. Jestem ?wiadom, ?e ten temat by? ju? poruszany,a le ?adna z podanych wskazówek niepomog?a mi. Otó? chodzi o miniaturki, a raczej o to ze galeria ich niestwarza. Jestem pewnien, ?e serwer ma biblioteki GD2. Natomias na swoja strone wgra?em dwie wtyczki, Member_Upload_Photo - by urzytkownicy mogli dodawa? zdjecia do galerii i votepic - dodajace mo?liwo?? g?osowania w galeri... no i teraz galeria nietworzy miniturek, cho? niejestem penwien czy przed wgraniem wtyczek robi?a bo niepróbowa?em zadnych zdje? dodawa? przez wgraniem obu pluginów. POmo?e kto? ??P.S. U?ywam wersji v6.00.206 (w tej wersji mam te? problem z dat? bo jest po angielsku, a nie jak powinna po polsku) |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 20:52:26
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pieka |
Dodany dnia 22.11.2005 20:26:08
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
PeTeX napisa?/a: Witam. Jestem ?wiadom, ?e ten temat by? ju? poruszany,a le ?adna z podanych wskazówek niepomog?a mi. Otó? chodzi o miniaturki, a raczej o to ze galeria ich niestwarza. Jestem pewnien, ?e serwer ma biblioteki GD2. Natomias na swoja strone wgra?em dwie wtyczki, Member_Upload_Photo - by urzytkownicy mogli dodawa? zdjecia do galerii i votepic - dodajace mo?liwo?? g?osowania w galeri... no i teraz galeria nietworzy miniturek, cho? niejestem penwien czy przed wgraniem wtyczek robi?a bo niepróbowa?em zadnych zdje? dodawa? przez wgraniem obu pluginów. POmo?e kto? ??P.S. U?ywam wersji v6.00.206 (w tej wersji mam te? problem z dat? bo jest po angielsku, a nie jak powinna po polsku) Jesli nie jestes pewny, czy wczesniej tworzyla, to odinstaluj wtyczki, przywroc pierwotne pliki i sprawdz! Nadal nie ma? W takim razie pozostaje Ci kontakt z administratorem serwera, bo jest prawie pewne, ze mimo iz biblioteki sa, to nie dzialaja ![]() Odnosnie daty: http://wwwphp-fus...post_12160 I na przyszlosc: wysil sie i poszukaj, bo tu nie ma nianki! Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

??