Zobacz temat
"Lista obecności" w wątku dla użytkowników chcących uczestniczyć w jakimś wydarzeniu
|
|
Pinhead |
Dodany dnia 31.08.2009 15:43:13
|
![]() Początkujący ![]() Postów: 136 Pomógł: 12 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 02.03.2009 11:58 |
Witajcie ![]() Ja jak zwykle po prośbie do fachowców od kodu ![]() Zastanawiam się czy jest możliwość stworzenia następującej modyfikacji. Przy zakładaniu wątku zawsze jest możliwość dodawania ankiety. Jest ona wtedy widoczna nad pierwszym postem. Czy jest możliwość stworzenia tzw. "listy obecności" ? Wyobrażam to sobie jako link w miejscu ankiety , po kliknięciu którego nick usera zostanie dodany do listy osób chcących partycypować w wydarzeniu opisanym w wątku. Tak jak po zagłosowaniu w ankiecie, widać nad pierwszym postem jej wyniki, tak fajnie by było widzieć nicki lub avki osób chcących np. jechać na dany koncert, gig, imprezę. Jeżeli nie jest możliwe "listowanie" takich osób w miejscu ankiety, to czy chociaż po kliknięciu byłaby możliwość otwierania podstrony z wykazem obecnych ![]() Przy zakładaniu wątku, jego autor miałby możliwość dodania takiej listy, lub nie (tak jak w przypadku ankiet, nie jest obowiązkowe ich dodanie) Zdaję sobie sprawę, że ta prośba jest dość "kosmiczna" - ale jakby któryś z koderów nudził się i chciał zawalczyć, to mam nadzieję że podobna modyfikacja Fusiona przyda się większej ilości użytkowników tego CMSa. Mam nadzieję również, że wątek jest dobrze nazwany, i w odpowiednim miejscu Forum. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 16.06.2025 10:44:40
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |