Zobacz temat
"Lista obecno?ci" w w?tku dla u?ytkowników chc?cych uczestniczy? w jakim? wydarzeniu
|
|
Pinhead |
Dodany dnia 31.08.2009 15:43:13
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 136 Pomógł: 12 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 02.03.2009 11:58 |
Witajcie ![]() Ja jak zwykle po pro?bie do fachowców od kodu ![]() Zastanawiam si? czy jest mo?liwo?? stworzenia nast?puj?cej modyfikacji. Przy zak?adaniu w?tku zawsze jest mo?liwo?? dodawania ankiety. Jest ona wtedy widoczna nad pierwszym postem. Czy jest mo?liwo?? stworzenia tzw. "listy obecno?ci" ? Wyobra?am to sobie jako link w miejscu ankiety , po klikni?ciu którego nick usera zostanie dodany do listy osób chc?cych partycypowa? w wydarzeniu opisanym w w?tku. Tak jak po zag?osowaniu w ankiecie, wida? nad pierwszym postem jej wyniki, tak fajnie by by?o widzie? nicki lub avki osób chc?cych np. jecha? na dany koncert, gig, imprez?. Je?eli nie jest mo?liwe "listowanie" takich osób w miejscu ankiety, to czy chocia? po klikni?ciu by?aby mo?liwo?? otwierania podstrony z wykazem obecnych ![]() Przy zak?adaniu w?tku, jego autor mia?by mo?liwo?? dodania takiej listy, lub nie (tak jak w przypadku ankiet, nie jest obowi?zkowe ich dodanie) Zdaj? sobie spraw?, ?e ta pro?ba jest do?? "kosmiczna" - ale jakby który? z koderów nudzi? si? i chcia? zawalczy?, to mam nadziej? ?e podobna modyfikacja Fusiona przyda si? wi?kszej ilo?ci u?ytkowników tego CMSa. Mam nadziej? równie?, ?e w?tek jest dobrze nazwany, i w odpowiednim miejscu Forum. Pozdrawiam |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 23:22:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |