Zobacz temat
|
Panel czy wiesz, ?e... ?
|
|
| Vallhalen |
Dodany dnia 21.08.2009 18:40:10
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05 |
Witam jak zwykle gdy mam pomys? ?piesz? podzieli? si? nim z wami czym pr?dzej bo potrzeba jest matk? wynalazków przecie? ![]() Otó? panel z funkcjami nastepuj?cymi: -Wy?wietla tekst raz na 12h(zmienny co 12h) -po klikni?ciu w text wy?wietlony w panelu nastepuje mo?liwo?? skomentowania kliknietego textu (ka?dego osobno co? na zasadzie newsów)Lub opcja "skomentuj na forum" mo?e to by? tak, ?e do ka?dej porady bede tworzy? nowy temat na forum w odpowiednim dziale(tylko jak to wtedy rozwiazac jak dopasowac ID tematu na forum do ID porady generalnie mo?na doda? zwyk?y link w panelu ale jak skoro porada bedzie generowana losowo?) no ja nie wiem dlatego pisz tu gdzie ludzie mog? wiedzie? -w nawigacji dodany link "dodaj porad?" po dodaniu wymagana akceptacja administratora zanim cytat doda si? do panelu. Nie wiem czy jasno wyt?umaczy?em ale taka jest moja wizja xD Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszelkie pomys?y ![]() EDIT:// Juz wymy?li?em porada mog?aby by? po prostu dodawana ju? z linkiem do gotowego tematu na forum W ka?dym razie kwestia tego jak komentowa? porady pozostaje otwarta.
Edytowane przez Vallhalen dnia 21.08.2009 19:05:48 Na odpowiedz nalezy czeka? cierpliwie.... |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 12:56:01
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |