ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z Infusions
bednar
Mam wersj? PHP-FUSION v6.00.206.

Chcia?em doda? panel wi?c Zarz?dzanie stron? --> Infusions

Wybieram z listy i instaluj

Nie widz? nic czy doda? czy nie doda? poprostu restart strony do Infusions do listy wyboru. O dziwo pokazuje mi si? 4 zak?adka wtyczki mog? dostosowa? wtyczk? do swoich potrzeb jednak nie mog? ju? zainstalowanej wtyczki susun?? bo nie mam takiej opcji??

W wersji 5 by?a lista wybiera?o sie co skasowa? i spokój nie wiem mo?e mam jaki? b?ad po update.

http://www.vte.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 18:02:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Dziwne bo ja przy wtyczkasz u siebie widze przycisk odinstaluj, tak wi?c zbytnio nie wiem o co chodzi?

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

bednar
Jedynym moim ratunkiem by?o r?cznie wstawienie to tablicy fusion_infusions danych panelu a nastepnie na strronce z menu admina usuni?cie go.

Na krótk? m?t? jest OK ale je?eli mam zainstalowanych kilka paneli to bez sensu robi? tak ze wszystkimi.

Zauwa?y?em, ?e dodaj?c nowy panel do strony strona jakby przyjmuje ze doda?a panel tworzy mi si? 4 zak?adka wtyczki natomiast brak mi wpisu w tablicy fusion_infusions.

Czy kto? ma pomys? dlaczego dodaj?c nowy panel na stronie brak jest wpisu w bazie??
Edytowane przez bednar dnia 20.11.2005 19:00:00

MaciejKa
Witam wszystkich na tym forum. To moj pierwszy post.
PHP Fsion bawie sie od kilku dni, nie majac do tej pory zadnego pojecia o php. Duzo czytam tu na forum i jestescie bardzo pomocni.
Mam jednak taki problem z infusions. Mam zainstalowany PHP-FUSION v6.00.206 i chce dodac jakas wtyczke, wchodze w zarzadzanie strona -> Zarzadzanie wtyczkami Infusion a tam rozwijana lista jest pusta, mimo ze w folderze infusions na serwerze sa standardowe folderu + te ktore doda?em i chcialem zainstalowac. Gdzie robi? b??d ? Licze na odpowiedz i mysle ze juz niebawem pochwale sie tu wszystkim moim ukonczonym dzie?em Wink

www.czosnow.pl
szer
Je?li lista jest pusta to to jest oznaka ?e nie ma ?adnej wtyczki któr? mo?na zainstalowa?. Wystarczy doda? now panel.

MaciejKa
Thx za odp. Dodaje nowy panel, probowalem z kilkoma i nic. Nadal to samo. Brak nazw wtyczek w rozwijanej liscie do zainstalowania. Jakies pomysly?

www.czosnow.pl
crasch
Hm, mo?e to nie s? infusiony a zwyk?e modyfikacje/bloki? Nie ka?da modyfikacja do fusiona jest wtyczk? do instalacji Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
MaciejKa napisa?/a:
Thx za odp. Dodaje nowy panel, probowalem z kilkoma i nic. Nadal to samo. Brak nazw wtyczek w rozwijanej liscie do zainstalowania. Jakies pomysly?

Oczywiscie! Pierwszy i wydaje sie, ze najlepszy:
Umiesc w INFUSIONS na swoim serwerze katalogi z wtyczkami lub panelami, to bedziesz je mial w rozwijanej liscie.
Edytowane przez Pieka dnia 23.11.2005 19:55:26
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MaciejKa
Przeciez pisa?em wczesniej:
MaciejKa napisa?/a:
rozwijana lista jest pusta, mimo ze w folderze infusions na serwerze sa standardowe folderu + te ktore doda?em i chcialem zainstalowac.

Folder ten nie jest pusty.

www.czosnow.pl
Pieka
MaciejKa napisa?/a:
Przeciez pisa?em wczesniej:
MaciejKa napisa?/a:
rozwijana lista jest pusta, mimo ze w folderze infusions na serwerze sa standardowe folderu + te ktore doda?em i chcialem zainstalowac.

Folder ten nie jest pusty.

GG, bo tak, to sobie mozemy pisac..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MaciejKa
Juz sobie poradzilem, tzn znalazlem rozwiazanie w tym temacie na forum http://www.php-fu...ad_id=2319 . Przepraszam za zamieszanie, ale tak jak pisalem, dopiero zaczynam zabawe z php. Pozdrawiam.
Edytowane przez Pieka dnia 23.11.2005 23:15:48

www.czosnow.pl
Pieka
MaciejKa napisa?/a:
Juz sobie poradzilem, tzn znalazlem rozwiazanie w tym temacie na forum http://www.php-fu...ad_id=2319 . Przepraszam za zamieszanie, ale tak jak pisalem, dopiero zaczynam zabawe z php. Pozdrawiam.

Fajnie... Czlowiek Wam wszystko opisuje i tlumaczy, a Wy to macie za nic Sad
Po prostu extra!
Moze teraz zaczniesz czytac forum i zamiast spierac sie z nami, to poczytasz install i zastosujesz sie do niego?
Jesli nikt nie ma pytan, a drugi kolega tez robi to samo, to jutro zamkne temat.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MaciejKa
Pieka, ale nie musisz sie odrazu tak denerwowac. Poprostu nie znalazlem za pierwszym razem tego czego szukalem i dlatego zadalem to pytanie.
I wierz mi ze mialem juz ponad 10 roznych problemow z php-fusion, i za kazdym razem zamiast otwierac nowy topic uzylem funkcji szukaj i znalazlem rozwiazanie.
Pokój z Wami Pffteace:
Pozdro !

-> www.czosnow.pl ->

www.czosnow.pl
bednar
MaciejKa pisa?e?, ?e mioa?es takie same problemy jak ja to sprawdz tablice fusion_infusions.

Ja mialem zla ale zauwazyl to Pieka Chwa?a mu za to i pomóg? rozwi?za? ten problem. je?eli masz inna tablic? to skasuj j? i utwórz taka jak poda?em.

CREATE TABLE `fusion_infusions` (
`inf_id` smallint(5) unsigned NOT NULL auto_increment,
`inf_title` varchar(100) NOT NULL default '',
`inf_folder` varchar(100) NOT NULL default '',
`inf_version` varchar(10) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`inf_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

Jeszcze raz wielkie dzi?ki Pieka powinien dosta? wielkie oklaski za rozwi?zanie problemu.

Pieka
Zawstydzasz mnie Wink
Temat zamykam.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl