Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam,
Mam do sprzedania oskryptowanie dla strony www bazuj?ce na fusionie.
Strona s?u?y do organizacji konkursów.
Zestaw zawiera:
- unikalny theme do php-fusion (http://img123.imageshack.us/img123/4834/27500287.jpg)
- skrypt obs?ugi konkursów pod PHPF z panele admina
Funkcje skryptu:
:Administracja
- dodawanie / usuwanie pyta? konkursowych (pytanie, 4odpowiedzi, czas na odpowiedz)
- losowanie wygranych (3 pierwsze miejsca na podstawie pkt , 10 nast?pnych miejsc na podstawie pkt + losowo?ci [bierze pozosta?e 12 osób z najwi?ksz? ilo?ci? pkt i losuje z tych 12 osób 10])
- czyszczenie bazy
- ustawienie czasu trwania konkursu [np od 19 do 21]
:U?ytkownik
- branie udzia?u w konkursie
- odpowiadanie na pytanie
- mo?liwo?? pomini?cia pytania (idzie na koniec)
- pytania losowane losowo (mas?o ma?lane)
- w przypadku up?ywu czasu na odpowied? formularz sam si? wysy?a a pytanie zostaje skasowane (czyli nie za?aduje si? temu u?ytkownikowi ponownie)
- w przypadku odpowiadania na pytania, gdy sko?czy si? czas trwania konkursu formularze zostan? zablokowane
- blokada brania udzia?u w konkursie kilka razy z tego samego loginu (W jeden turze / tury resetuj? si? gdy administrator tak zadecyduje)
: Dodatki
- panel TOP 10 pokazuj?cy aktualne dane
Cena 220 PLN
Kupujesz: unikalne oskryptowanie na bazie PHP-Fusion , unikalny theme oraz us?ug? instalacji zakupionej strony na serwerze
Taki zestaw zosta? mi po nie uczciwym kliencie.
Ja nie mam czasu si? w takie rzeczy bawi? jednak na stronie jak kto? jest sprytny mo?e sporo zarobi? namawiaj?c firmy do wspó?pracy za reklam?, a gdy strona wyrobi sobie nazw? sprzedaj?c na niej reklamy.
Od strony technicznej:
- skrypt pisany jest obiektowo przy u?yciu moich autorskich klas
- korzysta z systemu u?ytkowników fusiona
- opiera si? na systemie themów fusiona
- nie zak?óca pracy cmsa
- do prawid?owego dzia?ania wymaga PHP5 oraz bazy danych MySQL
W razie pyta? prosz? o kontakt na gg (7760356) lub email ()
Pozdrawiam Kamil
Edytowane przez Pieka dnia 16.07.2009 20:53:02