Zobacz temat
[EF IV] Obrazek nad panelem "U?ytkownicy Online"
|
|
nudek |
Dodany dnia 14.06.2009 19:12:37
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 12 Data rejestracji: 15.02.2008 14:32 |
Witam, od jakiego? czasu robi? sobie stronk? o Need For Speed [ www.nfsweb.yoyo.pl ]. Zakupi?em skórk? i wgra?em j?. Teraz edytuj? niektóre jej elementy. Mój problem polega na tym, ?e na stronie g?ównej nad panelem "U?ytkownicy Online"(w lewym dolnym rogu), nie wy?wietla si? ?aden obrazek. Przed zainstalowaniem skórki by? po prostu "U?ytkownicy Online" (albo Online Users...). Wszystkie inne(czyli nawigacja, reklama, itd.) pozmienia?em, a nie wiem jak ten wstawi?. Klikaj?c na w?a?ciwo?ci tego "pustego obrazka" jest takie co?: W innych przypadkach natomiast jest po prostu np. ".../images/Nawigacja.jpg", dlatego ?atwo obrazek podmieni?. Jaki? czas temu mia?em podobny problem tyle, ?e z logiem nad panelem usera i problem mój rozwi?za? u?ytkownik Xana, dzi?ki któremu wiem, które pliki by?y odpowiedzialne za ten problem i w których plikach nale?a?o co? zmieni?. Dlatego te? wstawiam tutaj 3 pliki, które mog? odpowiada? za ten problem:
Poniewa? strona jest w trakcie tworzenia wi?c logowanie jest tylko dla adminów-stworzy?em wi?c specjalnego tesowego admina dla was (tych którzy wiedz? jak mi pomóc) aby wesz?y sobie na moj? stron? i pomog?y mi rozwi?za? ten problem. (Niestety, kiedy strona jest zamkni?ta (a jest) nie wy?wietla si? panel u?ytkowników online...) Login:testowy Has?o:testowy Bardzo prosz? o pomoc, je?eli kto? wie co pozmienia? w konkretnym pliku tak, aby nad tym panelem wy?wietla? si? obrazek. Dzi?kuj? i pozdrawiam. Edytowane przez nudek dnia 15.06.2009 13:21:31 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 16:03:53
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |