Zobacz temat
|
Braki we wbudowanym forum
|
|
| pavka |
Dodany dnia 06.11.2005 13:44:30
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 70 Data rejestracji: 06.11.2005 03:01 Złamana licencja |
Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Pozdrawiam,
P. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:48:35
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pieka |
Dodany dnia 06.11.2005 21:54:02
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
pavka napisa?/a: Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Moze kolega zamiast ciagle wymyslac sobie jak panienka da nam cos od siebie? Byloby milo
Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| JazOOn |
Dodany dnia 07.11.2005 08:08:20
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Pieka napisa?/a: pavka napisa?/a: Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Moze kolega zamiast ciagle wymyslac sobie jak panienka da nam cos od siebie? Byloby milo ![]() w?a?nie pomy?l czego twoim zdaniem brakuje na forum i napisz odpowiednie modyfikacje, które to poprawiaj? bo tak ta rozmowa jest o niczym |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

pomy?l czego twoim zdaniem brakuje na forum i napisz odpowiednie modyfikacje, które to poprawiaj? bo tak ta rozmowa jest o niczym