ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Efekt powi?kszaj?cy zdj?cia po klikni?ciu
Cross77
Jak zrobi? taki efekt na stronie jak na http://www.magazy...boxow.html, ?eby po klikni?ciu w obrazek tak si? fajnie powi?kszy??
Edytowane przez Cross77 dnia 12.06.2009 16:22:03

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:26:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Efekt highslide. Poszukaj na forum, pisalismy o tym wielokrotnie i podawalismy sposoby uzyskania.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Cross77
Ach, to tylko do galerii, a ja potrzebuj? na forum.

Pieka
Cross77 napisa?/a:
Ach, to tylko do galerii, a ja potrzebuj? na forum.

Nie, ten efekt jest do kazdej czesci strony, o czym pisalismy na forum oraz dawalismy przyklady zastosowania oraz dzialania. Sam to zrobilem przynajmniej dwa razy, z czego jeden dla newsow, drugiego nie pamietam. Poszukaj.
Edytowane przez Pieka dnia 12.06.2009 16:27:29
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
hermol
Kolego Kross77 jesli masz zainstalowan? hsgallery to ju? po?owa sukcesu. Wykorzysta? mo?esz highslide.js aplikacje w Javie która daje ciekawe mo?liwo?ci polecam odwiedzi? http://highslide....
Co do Twojego pytania o "efekt", proponuje wpierw zastanowi? si? gdzie chcesz z niego korzysta?. Dla przyk?adu powiem jak mo?na zastosowa? ten efekt przy tworzeniu nowej strony. My?l?, ?e w przypadku forum mo?esz wprowadzi? zmiany analogicznie ale nie sprawdza?em.
1. Nale?y wyedytowac plik z katalogu g?ównego naszego php_fusion viewpage.php odpowiedzalny za wy?wietlanie "nowej strony".
2. Po deklaracji include w wierszu 23 wklei? poni?szy kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

3. Zapisa? plik na serwerze
4. Tworzymy nowa "dodatkow? stron?" - przez panel administratora
5. W miejscu na kod wpisujemy poni?szy kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

6. Wiadomo, ?e url obrazków podajesz zgodnie z wlasnym projektem
7. Zapisujesz i powinno wszystko dzialac zgodnie z zaleceniami.

To proste rozwi?zanie, masz jeszcze inn? mo?liwo?? tzn tworzysz sobie w?asny styl.css i ?ciagasz aktualny skrypt highslide.js. Zaleta - nie musisz nic kombinowa? z localami tak jak robi to galeria wiec nie przeszkadza to gdzie stosujesz rozwi?zanie. Dla mnie osobi?cie bardziej praktyczne. W zasadzie jest to proste do napisania i mo?esz sie oprze? o zapis powy?ej ale je?li b?dziesz mia? k?opot to zapodam rozwi?zanie.
Pozdrawiam
Edytowane przez hermol dnia 15.06.2009 06:47:54

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl