Zobacz temat
modul kalendarza- mozliwe klikanie w dzien?
|
|
pavka |
Dodany dnia 06.11.2005 03:09:35
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 70 Data rejestracji: 06.11.2005 03:01 Złamana licencja |
Jaki to modul o ile istnieje (ewentualnie przerobka istniejacego) chodzi mi o mozliwosc klikania w dzien w kalendarzy np. 21 i otwieraja sie wydarzenia z dnia 21 (danego miesiaca) Pozdro, pawel |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 30.04.2025 18:29:09
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 06.11.2005 12:02:05
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
pavka napisał/a: Jaki to modul o ile istnieje (ewentualnie przerobka istniejacego) chodzi mi o mozliwosc klikania w dzien w kalendarzy np. 21 i otwieraja sie wydarzenia z dnia 21 (danego miesiaca) Pozdro, pawel Wtyczka jest w Laboratorium, to raz! Dwa, to dlaczego zakladasz tematy gdzie popadnie?? Czy wedlug ciebie ten temat dotyczy w jakikolwiek sposob instalacji?? Nie podales wersji swojej strony. A teraz sedno: radze czym predzej nauczyc sie korzystac z narzedzia o nazwie SZUKAJ! Kolego jeszcze raz zobacze taki post, to pozegnamy sie na jakis czas! Edytowane przez Pieka dnia 06.11.2005 12:07:28 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
pavka |
Dodany dnia 06.11.2005 13:47:05
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 70 Data rejestracji: 06.11.2005 03:01 Złamana licencja |
sorki pierwszy skojarzenie o 3 w nocy to bylo instalacja.. dopiero pozniej zobaczylem osobny topic do tego, chcialem edytowac ale move nie mozna zrobic.. moja wina ![]() co do wersji to tez ta godzina, skojarzylo mi sie, ze skoro jestem tu nowy to oczywiste, ze korzystam z najnowszej jaka jest w dziale downloadu wersji phpfusion ![]() wtyczka w laboratorium - super poszukam chociaz nie powiem jakbys nazwe podal byloby latwiej ale ok nie zasluzylem widocznie ![]() szukaj sie naucze szukac ale na razie jestem lekko w euforii z mozliwosci tego cmsa ![]() pozdro i prosze sie na mnie nie denerowac, obiecuje poprawe Pawel Pozdrawiam,
P. |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 06.11.2005 21:55:35
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
pavka napisał/a: sorki pierwszy skojarzenie o 3 w nocy to bylo instalacja.. dopiero pozniej zobaczylem osobny topic do tego, chcialem edytowac ale move nie mozna zrobic.. moja wina ![]() co do wersji to tez ta godzina, skojarzylo mi sie, ze skoro jestem tu nowy to oczywiste, ze korzystam z najnowszej jaka jest w dziale downloadu wersji phpfusion ![]() wtyczka w laboratorium - super poszukam chociaz nie powiem jakbys nazwe podal byloby latwiej ale ok nie zasluzylem widocznie ![]() szukaj sie naucze szukac ale na razie jestem lekko w euforii z mozliwosci tego cmsa ![]() pozdro i prosze sie na mnie nie denerowac, obiecuje poprawe Pawel Bedzie mi bardzi milo ![]() Zamykam. Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |