Zobacz temat
Losowo wy?wietlaj?ca si? bia?a strona
|
|
Spaik |
Dodany dnia 14.05.2009 13:38:03
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 310 Pomógł: 8 ![]() Data rejestracji: 15.04.2007 12:34 |
Witam. Mam problem. Mo?e zaczn? od tego, i? wszystko zacze?o si? od tego jak zrobi?em aktualizacje PHP-Fusion do wersji v7. I teraz od czasu do czasu gry klikn? czy to w jaki? link w nawigacji czy to w administracji wyskakuje bia?a strona. Po czym po klikni?ciu w od?wie? strona si? wy?wietla. I teraz pytanie jak temu zaradzi? ? Czy to mo?e jest b??d hostingodawcy? Podkre?lam i? problem ten pojawi? si? po przej?ciu do wersji v7 z v6. Problem ten wyst?puj? tak?e u u?ytkowników. B??d wyst?puje w stronie któr? mam w podpisie oraz profilu. Z góry dzi?kuje za podpowiedzi i pomoc. Edit: Hmm chwilowo problem chyba znikn??. Problemem by? chyba favicon który znikn?? nagle. Dopiero to zauwa?y?em i poprawi?em i jak narazie dzia?a. Edit2: Ehh noi problem powróci?. Czyli z tego co mi sie wydaje to raczej b??d serwera czy? nie ? bo jak przez chwile wszystko bylo ok to inaczej byc nie moze? No chyba ze sie myle ? Edytowane przez Spaik dnia 16.05.2009 08:21:05 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 15:23:38
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |