Zobacz temat
|
Obowi?zkowe imi? i nazwisko sprawdzane podczas rejestracji
|
|
| nmpministranci |
Dodany dnia 18.04.2009 15:14:51
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 135 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 18.11.2007 08:08 |
Jak to przedszkolak mam kilka (mo?e g?upich) pyta?. Mianowicie mam pomys?, by zrobi? specjaln? rejestracj? u?ytkownika. Chc?, by nowy u?ytkownik musia? dodatkowo poda? imi? i nazwisko. Gdy uzupe?ni pola w rejestracji i zatwierdzi dane, informacje o imieniu i nazwisku b?d? sprawdzane w bazie MySQL. Je?li znajdowa? si? b?d? te informacje w bazie, nowy user zostanie zarejestrowany w grupie U?YTKOWNICY WEWN?TRZNI, je?li nast?pi brak zgodno?ci user zarejestrowany b?dzie w U?YTKOWNICY ZEWN?TRZNI.Czy ten pomys? da si? zrealizowa?? S? mo?e na to jakie? wtyczki? Czekam na Wasze sugestie i pomoc. Za ka?d? wypowied? jestem bardzo wdzi?czny. Pozdrawiam Wiadomo?? doklejona: hmm... nie ma nikt ?adnego pomys?u???? ![]() PW od moderatora:
Edytowane przez nmpministranci dnia 21.04.2009 20:18:40 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 21:57:20
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| gortal |
Dodany dnia 15.01.2010 22:27:09
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 17.11.2009 16:09 |
Do??czam si? do pro?by: dwie rzeczy które ju? zrobi?em to: oraz sprawdzenie: Pozostaje kwestia odbioru w bazie danych. Jak Fusion wysy?a takie formularze ? Musze wsadzi? dane z tego pola z formualrza do pola w bazie danych: user_imie . |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Mianowicie mam pomys?, by zrobi? specjaln? rejestracj? u?ytkownika. Chc?, by nowy u?ytkownik musia? dodatkowo poda? imi? i nazwisko. Gdy uzupe?ni pola w rejestracji i zatwierdzi dane, informacje o imieniu i nazwisku b?d? sprawdzane w bazie MySQL. Je?li znajdowa? si? b?d? te informacje w bazie, nowy user zostanie zarejestrowany w grupie U?YTKOWNICY WEWN?TRZNI, je?li nast?pi brak zgodno?ci user zarejestrowany b?dzie w U?YTKOWNICY ZEWN?TRZNI.